INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Paul Pogba vrea să-și prelungească contractul cu Manchester United! Ce condiție ar fi pus

Pogba// Foto-IMAGO / Buzzi
Pogba// Foto-IMAGO / Buzzi

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 ianuarie 2022 11:12 / Actualizat sambata, 29 ianuarie 2022 11:37

Paul Pogba (28 de ani) a lăsat de înțeles că ar putea s-o părăsească pe Manchester United la finalul sezonului, când îi expiră contractul. Totuși, mijlocașul francez ar putea rămâne pe Old Trafford, dar are o condiție.

Cu toate că a refuzat oferta de prelungire făcută de Manchester United, Pogba este dispus să semneze un nou contract doar dacă la cârma echipei va rămâne Ralph Rangnick (63 de ani).

Bild anunță: se duce la FCSB » Gigi Becali: „Îl împrumutăm, o singură condiție i-am pus”
TRANSFER
Bild anunță: se duce la FCSB » Gigi Becali: „Îl împrumutăm, o singură condiție i-am pus”

Condiția pusă de Paul Pogba pentru prelungirea contractului cu Manchester United

Potrivit The Sun, managerul interimar al celor de la Manchester United l-ar fi impresionat pe mijlocaș în timpul mai multor discuții. Francezul și-ar dori să prelungească înțelegerea, însă numai dacă va fi sigur de o colaborare mai lungă cu noul tehnician.

Paul Pogba își revine treptat după o accidentare la coapsă și nu a apucat încă să evolueze sub comanda lui Ralph Rangnick.

Fostul jucător de la Juventus este impresionat de modul în care tehnicianul german reușește să gestioneze relația cu jucătorii. Campionul mondial s-a arătat încântat de filosofia pe care Rangnick o are despre fotbal și este convins că va avea un rol important în echipă la revenirea pe gazon.

Reacția surprinzătoare a lui Ragnick

La începutul lui decembrie 2021, Ralph Rangnick (63 de ani) declara că nu va încerca să-l convingă pe Paul Pogba (28 de ani) să rămână la Manchester United. Managerul german afirma că nu va sta în calea francezului dacă va dori să plece în vară.

„Nu pot să spun că Paul Pogba nu merită păstrat, dar jucătorii trebuie să vrea să rămână și să joace pentru club. Dacă un jucător nu vrea să joace la un club precum Manchester United, nu cred că are sens să-l convingem să se răzgândească.

United este un club atât de mare, cu un sprijin fantastic, nimeni de la club nu ar trebui să încerce să convingă un jucător să rămână”, a spus Rangnick.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Borussia Dortmund caută deja un înlocuitor pentru Haaland! Nemții, interesați de un atacant italian

Italienii anunță plecarea lui Drăgușin de la Sampdoria » Unde ar ajunge

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  29 Ianuarie 2022, 12:37

Proasta veste! United trebuie sa scape urgent de Pigba si salariul lui. Asta nici daca isi incheie cariera de fotbalist la United,nu va demonstra nimic si nu va aduce nici un plus echipei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close