INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Confesiunea surprinzătoare a lui Luis Suarez: "Nu am crezut că pot fi eu acela"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 13:20

Uruguayanul Luis Suarez se înțelege de minune cu Messi și Neymar în atacul Barcelonei , dar mărturisește că s-a temut că nu e suficient de valoros să joace la formația blaugrana.

Transferat în iunie 2014 de echipa catalană, vârful venit de la Liverpool s-a integrat perfect sub comanda lui Luis Enrique.

"Nu mi-am imaginat că pot fi acel număr 9 pe care-l căuta Barcelona. Normal, fiecare visează să joace alături de cei mai buni fotbaliști din lume. Eu joc azi cu Leo Messi, cu Neymar, cu Iniesta, Busquets...

68 de goluri a marcat Luis Suarez la Barcelona în 86 de meciuri

Adevărul e că nu credeam că am suficientă valoare cât să joc aici. Eu eram jucător pentru spații mai largi, dar m-am obișnuit, m-am adaptat la jocul acesta scurt, la tiki-taka. Îmi cunosc bine colegii, ei îmi știu jocul, mișcările... Ne-am sincronizat bine. Faptul că m-am integrat la Barça mă face foarte fericit.

Nu există invidie între mine, Leo și Neymar. Nici nu contează cine dă goluri, important e ca echipa să meargă bine. Obiectivul nostru e să câștigăm toate trofeele posibile", spune Suarez.

Suarez a venit la Barcelona în iunie 2014, dar a debutat abia în octombrie 2014, în El Clasico, după ce a ispășit suspendarea primită pentru că l-a mușcat pe Chiellini la Mondialul din Brazilia. 

Luis Suarez, 29 de ani, are contract cu Barcelona până în iunie 2019.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (3)
987582911275137
Florin Serban  •  28 Martie 2016, 18:46

Orice om se poate schimba in bine, daca "Canibalu" spune ca nu il intereseaza golurile si conteaza doar ca echipa sa castige , e clar de ce Barca castiga din nou campionatul la pas.

doru5
doru5  •  28 Martie 2016, 17:00

Eram sceptic si eu .... Dar m-a uimit.... E incredibil de bun!!! Zici ca joaca de 10 ani cu Messi si Neymar!!!

red_panzer
red_panzer  •  28 Martie 2016, 13:47

adevarul e ca, si eu credeam la fel cand am auzit ca-l va transfera Barcelona! il urmaream cu placere la Liverpool,dar nu credeam ca va face fata la Barca! credeam ca e o palarie cam mare. bravo lui daca a recunoscut chestia asta.....va dati seama cata incredere in el are acum???? FELICITARI! un MARE ATACANT!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează