INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Conflict în vestiarul Realului » Ramos, enervat de atitudinea lui Isco: ”Trebuie să ai respect”

Isco Alarcon 
(foto: Guliver/Getty Images)
Isco Alarcon (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat joi, 01 martie 2018 13:34

Real Madrid a suferit o nouă înfrângere surprinzătoare în campionatul Spaniei, pierzând în deplasarea de marți seara de la Barcelona, contra lui Espanyol, scor 0-1.

Golul lui Gerard Moreno din prelungirile partidei a adus din nou momente de coșmar pentru Zidane și elevii săi, deși madrilenii păreau că au trecut de pasa proastă din prima jumătate a sezonului, după ce nu mai pierduseră de la sfârșitul lunii ianuarie, când erau eliminați din Copa del Rey, după eșecul de pe teren propriu contra lui Leganes, scor 1-2.

Partida contra lui Espanyol a fost începută de antrenorul francez fără Cristiano Ronaldo, odihnit după perioada încărcată din ultimele săptămâni. Greul în faza ofensivă a cazut pe Bale și Isco, care nu au reușit mare lucru în disputa de la Barcelona.

Mai mult decât atât, cel din urmă a provocat un scandal imens după ce a fost înlocuit în a doua repriză de Benzema. Internaționalul spaniol nu s-a grăbit să părăsească suprafața de joc, cele 45 de secunde necesare ieșirii sale de pe teren fiind considerate o lipsă de respect de colegii săi.

Căpitanul madrilenilor, Sergio Ramos, i-a dat o lecție mijlocașului în vârstă de 25 de ani, la finalul meciului, răstindu-se la acesta în vestiar, conform jurnalistului Jose Luis Sanchez. ”La Real Madrid, trebuie să alergi când ieși de pe teren. Trebuie să arăți o altă atitudine și respect față de acest club”, au fost cuvintele fundașului iberic.

Enervat de prestațiile coechipierilor săi, Ramos a avut cuvinte dure și la adresa celorlați componenți ai lotului madrilen. Realul nu se regăsește în acest sezon de La Liga, ocupând locul 3, la nu mai puțin de 14 puncte în spatele liderului Barcelona și 10 în spatele lui Atletico Madrid.

surse: givemesport.com, tribalfootball.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează