INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Conflict intern la campioană! Thomas Tuchel i-a enervat pe conducătorii lui Bayern Munchen cu nemulțumirea sa continuă față de transferuri!

Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern Munchen
Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern Munchen

Articol de - Publicat joi, 07 septembrie 2023 12:19 / Actualizat joi, 07 septembrie 2023 13:23

Thomas Tuchel a intrat în conflict de mai multe ori cu oficialii lui Bayern Munchen în această vară în timpul mercato. Antrenorul e de doar jumătate de an la clubul munchenez.

Chemat de urgență, pe 25 martie, pentru a-l înlocui pe Julian Nagelsmann, demis, Thomas Tuchel nu a avut cel mai puternic impact la Bayern.

U Cluj a realizat alte două transferuri » „Șepcile roșii” au adus un atacant trecut pe la Bayern și un mijlocaș care a jucat la rivala CFR
MERCATO
U Cluj a realizat alte două transferuri » „Șepcile roșii” au adus un atacant trecut pe la Bayern și un mijlocaș care a jucat la rivala CFR

Eliminat din Cupa Germaniei, 1-2 cu Freiburg în „sferturi", expulzat și din Champions League, 1-4 tur-retur cu Manchester City, tot în „sferturi", a cucerit titlul în Bundesliga, la golaveraj, doar pentru că Dortmund i-a făcut un cadou în ultima etapă, nereușind să o învingă acasă pe Mainz (2-2).

Thomas Tuchel: „Lotul e cam subțire pentru toate obiectivele”

La primul său mercato la Munchen, antrenorul în vârstă de 50 de ani i-a enervat pe conducătorii clubului, a aflat Bild. Mai ales pe 1 septembrie, la finalul ultimei zile de transferuri.

Fără „închizătorul" pe care-l voia, portughezul Joao Palhinha (Fulham), a cărui mutare a căzut în ultima clipă, deși jucătorul făcuse vizita medicală și se pozase în echipamentul bavarezilor, Tuchel a declarat televiziunii Sky Deutschland: „Lotul e cam subțire pentru toate obiectivele". 

Deși a primit un vârf de 100 de milioane (Harry Kane) și un stoper de 50 de milioane (Kim Min-jae).

De ce a fost supărat Thomas Tuchel

Nu a fost prima oară când tehnicianul i-a deranjat pe oficialii campioanei Germaniei:

  • A acceptat inițial împrumutul lui Joao Cancelo, după care s-a răzgândit și l-a lăsat să se întoarcă la City (ulterior, lusitanul a fost împrumutat Barcelonei).
  • A discutat cu stoperii Trevoh Chalobah (Chelsea) și Armel Bella-Kotchap (cedat de Southampton sub formă de împrumut la PSV Eindhoven), chiar dacă nu avea acordul lui Bayern.,
  • A propus mai multe nume ca portar de rezervă și după ce a devenit clar că va veni israelianul Daniel Peretz (Maccabi Tel Aviv).

Liderul lui Bayern Munchen acuză presa: „Un șiretlic pentru a ne diviza”

Uli Hoeness, ex-președinte al lui Bayern, dar încă personalitatea cea mai influentă la Munchen, membru al Consiliului de supraveghere al clubului, nu a vrut să confirme că ar exista un conflict între șefi și antrenorul Tuchel. 

155de milioane de euro a investit Bayern în transferuri în această vară, potrivit transfermarkt.de, pentru Harry Kane (100, Tottenham), Kim Min-jae (50, Napoli) și Daniel Peretz (5, Maccabi Tel Aviv)

„E doar un șiretlic pentru a ne diviza", a declarat Hoeness în Bild. „Putem să nu fim de acord, s-a întâmplat și în trecut. Dar nu înseamnă că nu ne mai vorbim sau nu ne mai respectăm"

173,25de milioane a câștigat Bayern din vânzările jucătorilor. Cele mai importante: Lucas Hernandez (45, PSG), Ryan Gravenberch (40, Liverpool), Benjamin Pavard (30, Inter), Sadio Mane (30, Al-Nassr)

Citește și alte articole:

Imagini formidabile cu Sergio Ramos la prezentarea la Sevilla » A început să plângă pe teren
FC SEVILLA
Imagini formidabile cu Sergio Ramos la prezentarea la Sevilla » A început să plângă pe teren
România are un puști teribil care l-a dat pe spate pe legendarul Paulo Sousa » Chemat în premieră la lot: „Printre cei mai buni la o echipă de Serie A!”
ROMÂNIA
România are un puști teribil care l-a dat pe spate pe legendarul Paulo Sousa » Chemat în premieră la lot: „Printre cei mai buni la o echipă de Serie A!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează