INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BEȘIKTAȘ

Conflict intern la Beșiktaș din cauza lui Mircea Lucescu! Turcii anunță: „Nu mai vine! Managerul nu-l vrea”

Articol de - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 15:30

Cotidianul Fotospor susține că managerul Erdal Torunoğulları l-a convins pe președintele Ahmet Nur Çebi să renunțe la ideea de a-l aduce pe Mircea Lucescu (74 de ani). Aflând acest lucru, İbrahim Altınsay, consilierul lui Çebi care venise la București să discute cu Luce, și-a dat demisia.

Inițial, Mircea Lucescu trebuia să ajungă la Istanbul la mijlocul săptămânii trecute. Apoi, în week-end. De fiecare dată, a amânat o negociere directă cu președintele lui Beșiktaș. Ar fi devenit un consilier al lui Ahmet Nur Çebi, care să-l ajute acesta să restructureze clubului, după modelul Șahtior, și să atragă tineri jucători de pe piața braziliană, cum o făcuse și în Ucraina. Dar, din cauza unor probleme de sănătate, ar fi încheiat un contract doar de cinci luni, până în vară. Urmând să decidă atunci, în funcție de cum se simte, dacă prelungește sau nu.

Argumentele managerului

Presa turcă dezvăluie însă că "totul a căzut. Beșiktaș a renunțat la ideea de a-l aduce pe Lucescu". De ce? Potrivit cotidianului Fotospor, managerul "vulturilor" l-ar fi convins pe șeful grupării să renunțe la acest plan, Erdal Torunoğulları având trei argumente: "Lucescu a stat 12 ani la Șahtior, dar clubul a început să câștige bani de-abia după cinci sezoane și a vândut jucători până la 50-60 de milioane de euro, însă a și plătit pe ei 10-15 milioane. Și noi nu avem asemenea bugete de transferuri".

"Nu am luat nicio decizie"

Oficial, managerul alb-negrilor a spus doar atât la NTV: "Lucescu e un om cu experiență la cel mai înalt nivel în fotbal. Nu am luat nicio decizie asupra lui".

Tot Fotospor susține că, din cauza acestui subiect, s-a declanșat un conflict intern la Beșiktaș. Aflând de influența negativă a lui Erdal, principalul sfătuitor al președintelui și-ar fi dat demisia. İbrahim Altınsay era cel care venise la București pentru a discuta cu Luce. 

"Trebuie să discutăm în detaliu în Consiliul de Administrație rolul pe care l-ar avea Lucescu la club. Deocamdată, nu s-a luat nicio hotărâre"
Erdal Torunoğulları, manager Beșiktaș

Citește și: 

Mircea Lucescu i-ar fi supărat pe șefii lui Beșiktaș! Care este motivul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
maccsero
maccsero  •  19 Februarie 2020, 17:37

Luce se simte mai bine la pensie. Dacă nu mai are energie pentru antrenorat, n-o să se bage simplu consilier, că nu moare de foame. Bani are destui, poate să-i împrumute el pe șefii lui Beșiktaș la nevoie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează