INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Conflict între granzi: Borussia Dortmund o acuză pe AC Milan de lipsă de respect

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat joi, 20 iulie 2017 13:28

Hans-Joachim Watzke, CEO la Borussia Dortmund, a declarat că AC Milan nu a respectat clubul german, vorbind în public despre detaliile unei mutări a lui Pierre-Emerick Aubameyang pe ”San Siro”, conform Daily Mail.

Fotbalistul gabonez a fost legat în această vară de un transfer la mai multe cluburi din Europa, precum Chelsea, AC Milan sau în China. La începutul acestei săptămâni, publicația Kicker a scris că echipa lui Peter Bosz ar accepta oferte pentru vedeta sa, dar care să se situeze în jurul sumei de 100 de milioane de lire sterline.

Watze a dezvăluit faptul că Dortmund ar putea aștepta doar ”câteva zile” propuneri pentru Aubameyang. Oficialul german a criticat clubul italian, spunând că atacantul a constituit pentru ”rossonerii” doar o țintă pentru week-end.

”Uneori Borussia trebuie să-și planifice niște strategii. Nu este posibil ca managerii altor echipe să spună doar ‘Oh, ne-ar plăcea să avem un astfel de jucător’. Aceste situații pe care le-am sesizat la AC Milan, arată o lipsă de respect”, a spus CEO-ul lui Dortmund.

Aubameyang, în vârstă de 28 de ani, are contract cu formația de pe ”Signal Iduna Park” până în vara lui 2020. El este cotat la 65 de milioane de euro de transfermarkt, iar în ultimul sezon din Bundesliga a reușit o performanță remarcabilă, înscriind 31 de goluri în cele 32 de partide din campionatul german.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează