INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Conflict la Liverpool?! Mane a refuzat să dea mâna Klopp. Explicația managerului

Articol de - Publicat vineri, 14 mai 2021 13:20 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 15:38

Atacantul senegalez Sadio Mane s-a supărat, după ce a fost lăsat pe bancă la startul meciului dintre Liverpool și Manchester United (4-2). „În general, le explic jucătorilor deciziile, dar n-am avut timp în cazul lui Sadio”, a spus Klopp. 

Liverpool a învins la Manchester, prima victorie a lui Jürgen Klopp pe „Old Trafford" după patru egaluri și două înfrângeri, și nu a renunțat la Top 4 și Champions League. E pe 5, la patru puncte de Chelsea, dar și cu o restanță de jucat (miercuri, cu Burnley). Dacă albaștrii mai pierd puncte, „the reds" îi pot întrece.

Mane s-a întors cu spatele la Klopp

Atmosfera nu e însă ideală în vestiar. Supărat că a fost rezervă, pentru că, joi, Klopp nu a mai vrut să-l menajeze, ci era nemulțumit de jocul său, Sadio Mané a reacționat neașteptat la sfârșitul partidei. Când managerul i-a întins mâna pentru a-l saluta, atacantul senegalez l-a refuzat. 

S-a întors cu spatele. Mané, unul dintre cei mai buni „cormorani" la dubla Champions - Premier League (2019-2020), nu vrea să intre doar 20 de minute, la final, în locul lui Diogo Jota.

Jurgen Klopp: „Am luat decizia târziu"

„Nu e nicio problemă", a spus Klopp, detaliind: „Am luat această decizie, de a începe cu Diogo, miercuri seară, târziu, după antrenament. În general, le explic lucrurile, dar n-am avut timp în cazul lui Sadio. Totul va fi bine".

Un jucător al lui Liverpool, în culmea fericirii! A primit cel mai frumos dar de la iubită

Atacant din Premier League la închisoare, după ce a bătut sălbatic un tânăr pe stradă!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
brujo
brujo  •  14 Mai 2021, 20:36
Postat de 21lva pe 14 Mai 2021, 16:27

Mane scumbag

Aia sunt cei de la united.

csaba
csaba  •  14 Mai 2021, 20:00

Așa procedează oamenii cu maxim două clase, dar la drepturile omului sunt primii, păcat că antrenorii nu pot lua decizii în privința acestor jucători !!!

21lva
21lva  •  14 Mai 2021, 16:27

Mane scumbag

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close