INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Conor McGregor, patron la Chelsea? Ce a făcut după anunțul lui Abramovic

Conor McGregor, patron la Chelsea?
Conor McGregor, patron la Chelsea?

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2022 10:30 / Actualizat joi, 03 martie 2022 11:21

Roman Abramovic (55 de ani), patronul rus al celor de la Chelsea, a decis să vândă clubul, iar Conor McGregor a reacționat imediat.

Luptătorul irlandez din UFC a postat pe Twitter o captură dintr-o conversație pe WhatsApp, în care îi scria unui colaborator că „Chelsea e de vânzare pentru 3 miliarde. Hai s-o cumpărăm!”.

În plus, McGregor a scris pe Twitter și că „Aș vrea să explorez această opțiune”.

Conor McGregor, patron la Chelsea? Ce a făcut după anunțul lui Abramovic

Ulterior, a postat și un clip animat în care acesta era prezentat la Chelsea, în care cunoștea angajații clubului și discuta cu Roman Abramovic.

McGregor e fanul lui Manchester United

Cel mai cunoscut luptător din UFC nu este străin de fotbalul din Premier League, fiind cunoscut ca fan al rivalei lui Chelsea, Manchester United.

Irlandezul este cel mai bine plătit luptător de MMA. El câștigă în 25 și 30 de milioane de euro pentru o luptă, iar lovitura a dat-o în meciul de box cu Floyd Mayweather, când a luat 80 de milioane de euro. Se estimează că averea lui totală este de 180 de milioane de euro, în 2021 fiind sportivul cu cele mai mari încasări.

Roman Abramovic o vinde pe Chelsea și s-a hotărât ce face cu banii

„Am luat întotdeauna decizii în interesul clubului. În situația actuală, am hotărât să îl vând, acest lucru fiind în interesul fanilor, angajaților, sponsorilor și partenerilor. Vânzarea clubului nu va fi una accelerată, deoarece va urma un proces echitabil. Nu voi cere rambursarea niciunui împrumut. Niciodată nu a fost vorba despre afaceri sau bani pentru mine, ci doar despre pasiune pură pentru joc și club.

Toți banii strânși vor merge către victimele războiului din Ucraina. Vom furniza fonduri pentru nevoile urgente și imediate ale victimelor, precum și sprijinirea activității de recuperare pe termen lung, a anunțat Roman Abramovic printr-un comunicat.

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Chelsea în poarta lui Liverpool

Citește și:

Luis Suarez ar urma să plece de la Atletico Madrid la finele sezonului » Uruguayanul s-ar fi înțeles deja cu noua echipă

FIFA ar fi decis ce se întâmplă cu locul Rusiei la barajul pentru CM 2022!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
176901212832165
Dan Petnaise  •  03 Martie 2022, 18:47

Tipul a făcut o glumă frumoasă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează