INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Conte e disperat și cere întăriri! Riscă să aibă soarta lui Mourinho » Chelsea a stabilit un record negativ în istoria Premier League

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 13 august 2017 13:31

Antonio Conte, managerul lui Chelsea e disperat după startul ratat cu Burnley, 2-3. Nu mai are decât 14 jucători valizi pentru derbyul cu Tottenham: "Dacă nu mai reușim noi transferuri, va trebui să ne descurcăm așa".

Nici în cele mai negre coșmaruri nu și-a imaginat Antonio Conte că Burnley îi va ruina startul campionatului. După neverosimilul eșec (2-3, 0-3 la pauză), perspectivele sunt sumbre.

Situația a devenit albastră nu doar la propriu, managerul italian temându-se să n-o pățească precum Mourino și chiar Ancelotti: să fie dat afară în al doilea sezon, după ce a cuceri titlul. Lotul lui Chelsea, și așa subțire numeric, a intrat rău de tot la apă!

Campioana n-a pierdut doar 3 puncte, dar și trei jucători într-o săptămână, astfel că londonezii sunt în criză înaintea derbyului cu Tottenham de duminică. Pedro, accidentat la gleznă în Supercupă, nu știe când se va recupera, iar căpitanul Gary Cahill și Cesc Fabregas, ambii eliminați în meciul de sâmbătă, vor fi suspendați.

"Dacă în urma negocierilor în curs mai reușim să facem transferuri, bine. Dacă nu, trebuie să ne decurcăm așa. Important e să muncim, să ne concentrăm și să scoatem maximum cu lotul disponibil", spune Conte. 

"Eliminarea lui Cahill mi se pare exagerată. Chiar așa, conduși cu 3-0 la pauză, am avut forța să revenim și puteam egala, având și un gol anulat"
Antonio Conte, manager Chelsea

3 goluri în etapa de debut nu primise nicio campioană en titre în istoria Premier până la Chelsea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  13 August 2017, 16:04

"Conte e disperat"....apoi......"trebuie să ne decurcăm așa"...Se pare ca disperat, dupa click-uri, este autorul acestui "articol"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează