INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Conte i-a găsit înlocuitorul perfect lui Oscar! Un fotbalist din Bundesliga este dorit pe Stamford Bridge!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian StanJURNALISPORT - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 23:00

Antonio Conte(47 ani), antrenorul lui Chelsea, își dorește să-și întărească lotul pentru returul de campionat din Premier League și dorește să-l aducă pe Stamford Bridge, pe mijlocașul celor de la Leverkusen, turcul Hakan Calhanoglu(22 ani).

Internaționalul turc este dorit de tehnicianul italian pentru a-l înlocui pe brazilianul Oscar, proaspăt transferat în această iarnă la Shanghai SIPG pentru 60 milioane de lire sterline. Starul lui Leverkusen a fost urmărit de scouterii lui Chelsea la ultima partidă a lui Leverkuse, scor 1-1 pe terenul lui Koln, iar Calhanoglu a făcut o impresie bună.

Chelsea stă foarte prost la capitolele faze fixe, fiind întrecute de echipe precum Hull City, WBA etc, iar transferul jucătorului ar fi de bun augur, Calhanoglu fiind considerat unul dintre cei mai buni executanți de faze fixe din lume.

Chiar dacă banii nu sunt o problemă, șefii lui Leverkusen nu ar fi de acord cu o despărțire de Calhanoglu, cel puțin până în vară,formația germană urmează să înfrunte Atletico Madrid luna viitoare în 16-imile Champions League iar mijlocașul este un om de bază în formația lui Roger Schmidt.

"Este greu să refuzi echipe ca Barcelona sau Manchester United. Nu vreau să discut despre o posibilă plecare, sunt fericit la Leverkusen", a declarat recent jucătorul despre o eventuală mutare.

5 goluri și 6 assisturi a reușit Calhanoglu în acest sezon în tricoul lui Leverkusen,aceștia clasându-se doar pe locul 11, după 18 etape.

Cota jucătorului venit în 2014 de la Hamburger SV, conform transfermarkt.com este de 18 milioane de euro în acest moment.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  12 Ianuarie 2017, 12:05

Super antrenor Conte, vrea idei foarte bune in privinta transferurilor, sper sa se si concretizeze....Nainggolan, Vidal, Hakan Calhanoglu...primii 2 ar fi perfecti si pentru Mourinho la United la stilul lui de joc...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close