INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

Conte visează la o întoarcere în Serie A: "Sunt nostalgic după Italia, voi reveni"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 13:05

Antonio Conte, antrenorul campioanei en-titre Chelsea, a vorbit în presa din Italia despre planurile sale și spune că ia în calul o revenire în Serie A în viitorul apropiat. 

"Să plec în China? Nu, în niciun caz. Am nostalgie pentru Italia, voi reveni. Și nu exclud să revin ca manager", a declarat acesta, conform gazzetta.it

Fostul selecționer a vorbit și despre naționala Italiei, pe care a antrenat-o între 2014 și 2016. Conte e convins că " Squadra Azzurra" se va califica la Campionatul Mondial din 2018, chiar dacă va fi nevoită să joace baraj. 

"Nu am nicio îndoială că Italia nu va fi prezentă la Campionatul Mondial de anul viitor. Chiar dacă vom juca baraj, nu va fi o problemă!", a adăugat Conte. 

Conte o antrenează pe Chelsea din 2016, reușind să cucerească titlul în primul an în care s-a aflat pe banca londonezilor.

Între 2014 și 2016, Conte a fost selecționerul Italiei, după trei ani fructuoși petrecuți la Juventus, alături de care a câștigat trei titluri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează