INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERTORIAL

Continuă Barcelona seria victoriilor? Cotă 50 pentru un succes cu Real Sociedad

Articol de GSP - Publicat joi, 12 decembrie 2019 12:39

Real Sociedad și Barcelona se întâlnesc sâmbătă, de la ora 17:00, într-un meci contând pentru etapa a 17-a din La Liga. 

Gazdele au un parcurs neașteptat de bun și se află pe poziție de Champions League după aproape un tur de campionat. Ar fi putut fi și mai sus de locul 4, însă au pierdut 8 puncte pe teren propriu în fața unor formații accesibile. 

Barcelona vine după o serie excelentă, 7 victorii consecutive, inclusiv un 2-1 cu Inter Milano, rezultat obținut cu rezervele la mijlocul săptămânii. Urmează o confruntare cu Sociedad, adversar pe care catalanii l-au învins de fiecare dată în ultimele șapte întâlniri directe. Pariorii pot obține câștiguri financiare substanțiale, un bookmaker important oferind cota 50 pentru un succes al Barcelonei (detalii AICI)

  • 19 goluri a marcat Barcelona în ultimele 7 partide; 
  • Sociedad are o singură victorie în ultimele patru partide oficiale; 
  • 17 goluri a marcat Barcelona în ultimele 6 meciuri directe; 
  • Catalanii s-au impus în șase dintre ultimele șapte deplasări. 

La o casă de pariuri, cota pentru victoria Barcelonei a fost mărită la 50, în loc de 1.62. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează