INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERTORIAL

Continuă Liverpool parcursul fără eșec din Premier League? Cotă mărită la 40 pentru un succes cu Aston Villa

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 noiembrie 2019 09:00

Aston Villa și Liverpool se vor întâlni sâmbătă, de la ora 17:00, într-un meci contând pentru etapa a 11-a din Premier League. 

Nou-promovata are evoluții oscilante la revenirea în prima ligă engleză. Fosta campioană a Europei a strâns numai 11 puncte în primele 10 runde. Opt dintre ele au fost obținute pe teren propriu, însă fără a întâlni vreun adversar de calibrul lui Liverpool. 

„Cormoranii” au o serie de nouă meciuri fără înfrângere și vin după o partidă absolut incredibilă în optimile Cupei Angliei, unde au eliminat-o pe Arsenal după 5-5 în timpul regulamentar și 5-4 la penalty-uri. În plus, sunt singurii fără înfrângere în noul sezon, adunând nouă victorii și un egal. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 40 pentru victoria lui Liverpool! (detalii AICI!)

  • Numai patru înfrângeri pe teren propriu a suferit Villa în 2019; 
  • Liverpool a marcat 11 goluri în ultimele trei partide oficiale; 
  • „Cormoranii” au primit gol de fiecare dată în ultimele șase meciuri; 
  • La ultimul meci direct pe terenul lui Villa, în 2016, Liverpool s-a impus cu 6-0. 

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui Liverpool a fost mărită la 40, în loc de 1.33. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 200 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează