INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Continuă problemele pentru Lazio » Trei fotbaliști importanți au coronavirus și ratează meciul cu Juventus!

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 11:15 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 12:31

Simone Inzaghi (44 de ani) nu se va putea baza pe Ciro Immobile, Thomas Strakosha și Lucas Leiva la meciul cu Juventus, din Serie A.

Ciro Immobile, Thomas Strakosha și Lucas Leiva au părăsit baza de antrenament a lui Lazio. Cei trei nu au primit undă verde din partea ASL, fiind testați pozitiv cu Covid-19. Ieri, de la laboratorul din Avellino, primiseră vestea că testele au ieșit negative, apoi cei trei fotbaliști au fost testați pozitiv la Roma și au rămas în afara lotului pentru meciul cu Juventus.

Anchetatorii poliției judiciare trimiși de Parchetul care investighează povestea testelor efectuate de cei trei jucători și respectarea de către Lazio a protocoalelor anti-coronavirus au analizat ieri probe de la baza sportivă de la Formello și de la laboratorul medical din Avellio.

Radu Drăgușin, convocat pentru meciul cu Lazio

Tânărul fundaș central român a fost chemat în premieră la echipa de seniori a lui Juventus. Drăgușin face parte din lotul convocat pentru meciul de foc cu Lazio, din etapa a 7-a a campionatului Italiei. Stoperul român a profitat și de accidentarea veteranului Giorgio Chiellini, care va lipsi împotriva echipei din capitală.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ansu Fati a suferit o ruptură de menisc » Previziune sumbră a medicului Ripoll

VIDEO Răzvan Lucescu dezvăluie care a fost cel mai dificil patron: „Mă luam la palme după ședințele cu el! Mă certa că de ce nu joacă cutare sau cutare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează