INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERTORIAL

Continuă seria de victorii? Adversar facil pentru Barcelona + cotă MĂRITĂ pentru pariori

Luis Suarez
Luis Suarez

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 09:07

Barcelona evoluează duminică, de la ora 17:15, pe terenul celor de la Girona, într-un meci care ar trebui să fie unul accesibil pentru echipa lui Ernesto Valverde.

În ciuda pașilor greșiți din Cupa Regelui și Liga Campionilor, formația blaugrana merge ceas în campionat, unde a adunat șapte victorii consecutive. Fanii catalanilor pot profita de forma excelentă a favoriților în La Liga și la pariuri, unde un bookmaker important oferă pentru un nou succes al Barcelonei cota 40 (detalii AICI)!

Dacă Barcelona adună victorie după victorie în campionat, Girona are mari probleme în a se menține pe linia de plutire. Gazdele au ajuns la nouă meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile și au șapte partide la rând fără succes în campionat. Șanse mici să iasă din perioada nefastă tocmai în confruntarea cu o echipă de nivelul Barcelonei.

  • Girona are numai trei victorii pe teren propriu în acest sezon;
  • Barcelona a suferit în campionat o singură înfrângere în deplasare în acest sezon, 1-2 cu Leganes;
  • Girona a primit 10 goluri în ultimele trei partide jucate;
  • Barcelona a marcat 11 goluri în ultimele trei deplasări din La Liga;
  • În singurul meci direct de pe teren propriu cu Barcelona, Girona a pierdut categoric, scor 0-3.

La o casă de pariuri, cota pentru o victorie a Barcelonei este mărită de la 1.33 la 40.00 - detalii AICI! Oferta este pentru jucătorii noi, iar suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că un succes al formației blaugrana îți poate aduce 200 de lei cu un efort minim! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei cu cotă 40.

 

Advertisement

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează