INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Transfer iminent! Ce contract i-a pregătit Barcelona lui Edinson Cavani: bonusuri de milioane

Edinson Cavani / foto: Guliver/Getty Images
Edinson Cavani / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 decembrie 2021 17:53 / Actualizat sambata, 18 decembrie 2021 11:21

Aflat în ultimele șase luni de contract la Manchester United, Edinson Cavani (34 de ani) are șanse tot mai mari să ajungă sub comanda lui Xavi la Barcelona.

Discuțiile dintre uruguayan și Barcelona par a fi extrem de avansate. Conform jurnalistului Gerard Romer, catalanii i-ar fi propus deja lui Cavani o înțelegere valabilă pe un an și jumătate, până în vara lui 2023. 

În prima jumătate de an, în conturile uruguayanului ar urma să intre 3,5 milioane de euro, plus un alt milion din bonusuri. În cel de-al doilea an, Cavani va primi un salariu în valoare de patru milioane de euro, dar și un bonus de 1,5 milioane. Deocamdată, oferta nu e una oficială. 

Cardiologul lui Kun Aguero dezvăluie cauza retragerii: „Avea o cicatrice de un milimetru pe inimă”
ARGENTINA
Cardiologul lui Kun Aguero dezvăluie cauza retragerii: „Avea o cicatrice de un milimetru pe inimă”

Uruguayanul se află pe lista scurtă a Barcelonei, după ce la Manchester a ajuns rezerva lui Cristiano Ronaldo

Dincolo de sacrificiile financiare pe care ar urma să le facă pentru Cavani, șefii Barcelonei îl consideră pe uruguayan varianta ideală pentru a-l înlocui pe Kun Aguero, retras din cauza problemelor la inimă.

Alți 4 superjucători pe lista lui Xavi

Xavi vrea să schimbe fața atacului Barcelonei, iar pe lista noului tehnician al catalanilor se află patru nume importante. Pe lângă Edison Cavani, în vederile lui Xavi se află și Raheem Sterling, extrema de 27 de ani a lui Manchester City. 

Publicația As scrie că uruguayanul de 34 de ani are șanse mai mari să ajungă la Barcelona decât Sterling, dar spaniolii dezvăluie și că formația catalană este cu ochii pe noua senzație a fotbalului din Germania: Karim Adeyemi.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cardiologul lui Kun Aguero dezvăluie cauza retragerii: „Avea o cicatrice de un milimetru pe inimă”

Revoluție! Cele 10 naționale sud-americane vor participa din 2024 în Liga Națiunilor! Plan anti-FIFA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează