CAMPIONATE  ·  WEST HAM - LIVERPOOL 1-1

Contre aprinse după West Ham - Liverpool 1-1 » Pellegrini sare la Klopp „S-a învăţat să mă bată din ofsaid”

Articol de — Marti, 05 Februarie

Pellegrini s-a revoltat pentru golul ilegal marcat de lider şi a avut un dur schimb de replici la final cu managerul neamţ: „Poate nu-i convine că mi-am ajutat astfel fostul club, dar meritam să câştigăm”.

Au sărit scântei după al doilea egal consecutiv al lui Liverpool în Premier, 1-1 cu West Ham, care a redus la trei puncte distanţa dintre lider şi campioană. Resimţind presiunea pusă de City şi absenţele lui Wijnaldum, Henderson şi Alexander-Arnold, "cormoranii" au jucat modest şi au plecat norocos cu un punct de la Londra. Şi cu ajutorul arbitrilor, orbi la ofsaidul de un metru în care era Milner la centrarea de gol pentru Sadio Mane!

Nu e fericit cu egalul

Faza l-a înfuriat pe Manuel Pellegrini, care a avut un schimb dur de replici la final cu Jürgen Klopp, continuat la conferinţa de presă. "Sunt dezamăgit pentru că ne-am creat patru ocazii clare şi meritam să câştigăm. Nu contează că jucăm contra liderului ori a celei mai bune apărări din campionat, nu sunt fericit cu egalul. Klopp s-a învăţat să mă bată din ofsaid. M-a învins şi la Malaga după un gol marcat dintr-un ofsaid de şapte metri! Aşa că nu se poate plânge de nimic. Probabil nu îi convine că i-am dat o mână de ajutor fostului meu club".

"Arbitrul ne-a rupt ritmul"

Klopp a admis că Liverpool a deschis scorul neregulamentar, dar nu ştia la pauză detaliul, şi crede că Friend a arbitrat în compensaţie în repriza secundă: „A fost informat la vestiare şi s-a văzut în deciziile ciudate care au urmat, nu în faze decisive, la unele lovituri libere 50%-50%, însă ne-au rupt ritmul. Omeneşte, înţeleg ce înseamnă să comiţi o mare greşeală în repriza întâi şi apoi să nu vrei să măreşti distanţa”. Uitase de situaţia din final, când Origi a scăpat din altă poziţie clară afară din joc nesemnalizată, ratând singur cu Fabiański. 

"Mi-a plăcut cum am jucat, sunt mulţumit de performanţa echipei şi ar fi fost completă dacă nu risipeam atât de multe şanse în faţa celei mai bune defensive"
Manuel Pellegrini, manager West Ham

"Au dat un gol şi au meritat remiza. N-am făcut un meci bun şi mai mulţi jucători au fost sub nivelul obişnuit, dar s-a mai întâmplat şi se va mai repeta în viitor"
Jürgen Klopp, manager Liverpool

4 goluria marcat Antonio în ultimele cinci dueluri din campionat cu Liverpool, ţinta sa preferată în Premier

4 eșecurila rând avea West Ham contra "cormoranilor" în Premier, încasând de fiecare dată patru goluriStefania a fost ucisă de sora ei mai mare cu o cruzime de neimaginat. Înjunghiată de aproape 200 de ori, cu urechile tăiate și ochii scoși. E strigător la cer de la ce a pornit totul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, ATP

Turneul din Viena

Digi 2
16:00 Tenis, ATP

Turneul din Basel

Digi 2
19:00 Baschet M

CSM CSU Oradea - CSU Sibiu

Digi 3
19:55 Fotbal, Liga Campionilor

Ajax Amsterdam - Chelsea

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Liga Campionilor

Lepizig - Zenit

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Slavia Praga - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Inter - Dortmund

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Genk - Liverpool

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Salzburg - Napoli

Digi 4, Look Sport 3, Telekom 4
Program TV complet

Liga 1