INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA - ARGENTINA 2-2

Argentina a ratat în ultimul minut victoria contra Columbiei! Lautaro Martinez și-a pierdut cunoștința!

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 12:49 / Actualizat miercuri, 09 iunie 2021 13:02

Columbia și Argentina au remizat, 2-2, în preliminariile pentru Cupa Mondială. Trupa lui Messi a avut 2-0 în minutul 8, dar a scăpat victoria în prelungiri. Au decis iarăși erorile defensivei lui Scaloni, în timp ce căpitanul albicelest a ratat trei ocazii.

Argentina s-a împiedicat marți noapte la Barranquilla, într-un meci cu o atmosferă tensionată de protestele anunțate în oraș, 4.500 de agenți fiind mobilizați pentru securitate. 

Deși a condus cu 2-0 încă din minutul 8, goluri Romero și Paredes, albiceleștii nu s-au întors acasă decât cu un punct. 

Ratările, căpitanul Messi de trei ori plus Lautaro Martinez, singur cu portarul Ospina, au costat scump. Columbia a reușit remontada, în al patrulea minut al prelungirilor!, după dubla gafă a lui Foyth, Miguel Borja profitând pentru a închide tabela, 2-2.

Argentina, obosită și fără ritm

Și prima reușită a gazdelor a venit tot în urma unei erori în apărare, a lui Otamendi (a faultat în careu), taxată de Muriel, golgeterul Atalantei.

 Dincolo de acest aspect, cotidianul Ole îl critică pe selecționerul Scaloni pentru că nu dă o stabilitate echipei și nu găsește formula de joc, operând cinci modiificări față de titularii cu Chile.

În 27 de meciuri, a debutat deja 36 de fotbaliști. În plus, echipa e acuzată de oboseală și lipsă de ritm, vezi căderea inexplicabilă din repriza secundă.

Lautaro Martinez a leșinat!

În finalul partidei, oaspeții au tras o sperietură cu Lautaro Martinez. Atacantul lui Inter s-a lovit violent într-un duel cu un adversar și s-a prăbușit pe gazon. 

Pentru câteva secunde și-a pierdut cunoștința, dar și-a revenit și a fost scos cu targa pe margine. Argentina e deja la șase puncte în urma liderului Brazilia, iar drumul către CM din Qatar se anunță sinuos. 

Neymar, gol și assist în Paraguay - Brazilia 0-2

Brazilia, liderul grupei AmSud, cu un punctaj maxim, nu a avut probleme nici la Asunción (2-0). Încă un meci în care Neymar (foto) a făcut diferența, chiar a strălucit, la fel ca în anterioara evoluție cu Ecuador (2-0). 

Atacantul lui PSG a deschis rapid scorul cu Paraguay și a pasat decisiv în prelungiri la golul lui Paqueta. Ney are 11 reușite în preliminariile CM, egalând recordul deținut de Zico și de Romario. 

Cu 66 de goluri în 105 prezențe în Selecao, decarul auriverde s-a apropiat la 11 reușite de legendarul Pelé. Din calificările pentru turneul din 1970, Brazilia n-a mai pornit cu șase succese, având acum și un golaveraj impresionant 16-2

VIDEO Începe EURO 2020! Totul despre Turcia - Italia

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Emoții pentru Franța înainte de EURO: Benzema a ieșit accidentat! Ce a spus Deschamps

Al doilea caz de COVID-19 în lotul Spaniei, pericol de focar! Luis Enrique tremură înainte de EURO 2020

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează