INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

COPA AMERICA / BRAZILIA - BOLIVIA 3-0 / VIDEO + FOTO Debut șocant la Copa América: brazilienii, fluierați acasă!

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 15 iunie 2019 10:35

Brazilia a câștigat meciul de debut de la Copa America, scor 3-0, cu Bolivia. Spectatorii de pe „Morumbi” au susținut rar Seleção la debutul în turneul sud-american, huiduindu-i pe jucători la pauză, când scorul era 0-0. 

Neinspirați au fost brazilienii când au ales „Estádio do Morumbi” gazdă pentru deschiderea Copei América 2019. Tribunele sunt departe de gazon, dincolo de pistă, iar spectatorii din São Paulo nu sunt cei mai mari fani ai naționalei. Arena avea multe locuri goale. Și nu a fost o atmosferă trepidantă la debutul competiției. Din contră.

Aseară, a fost liniște pe stadion. Și liniștea a fost întreruptă mai mult de fluierături decât de aplauze. La pauză, când scorul era încă 0-0, după o primă repriză dezamăgitoare a gazdelor, jucătorii lui Tite au fost huiduiți zgomotos spre cabine.

Vezi VIDEO cu golurile

„Suporterii vor să câștigăm și să jucăm bine”

„Am vorbit în vestiar, era nevoie de răbdare dificil să joci la São Paulo", s-a plâns căpitanul Dani Alves. Au urmat trei goluri până la final, primele două în trei minute (50-53, ambele marcate de Coutinho). Și o reușită spectaculoasă, prima a lui Everton (85) la selecționata auriverde.

Atacantul lui Grêmio intrase de patru minute pe teren. După o frumoasă acțiune individuală, a șutat tare și plasat, sus, în plasa laterală.

Coutinho acceptă însă că "fluierăturile sunt parte din meci. Întotdeauna vrem să fim susținuți, dar suporterii vor să câștigăm și să jucăm bine. Noi trebuie să ne schimbăm”. 

47.260 de spectatoriau fost vineri seară pe "Morumbi"; stadionul are o capacitate de 67.000 de locuri

Nici președintele nu a fost mulțumit

Nu a lipsit de la deschidere președintele brazilian Jair Bolsonaro. La sfârșit, acesta s-a plâns de locul său de la tribuna VIP. „Jocul se vede rău de aici„, le-a spus Bolsonaro ziariștilor de la Estado de S.Paulo. 

Primul penalty cu VAR la Copa América

În minutul 49, arbitrul argentinian Nestor Pitana, cel care a condus și finala CM 2018, nu a observat hențul lui Jusino. L-a ajutat VAR, folosit în premieră la Copa América. Pitana a revăzut acțiunea și le-a dat penalty gazdelor. 

Brazilia în alb, sărbătorind 100 de ani de la primul trofeu

Seleção nu a mai apărut în faimoasele tricouri aurii, ci a jucat în alb. Brazilienii au ales să sărbătorească astfel primul trofeu cucerit la Copa América. În 1919, în urmă cu o sută de ani. Atunci, naționala era îmbrăcată tot în alb. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează