INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA 2019

COPA AMERICA // Diego Maradona a explodat după înfrângerea lui Leo Messi contra Columbiei: „Tricoul ăsta îl simți, p***a mă-tii!”

Diego Maradona // FOTO: Guliver/GettyImages
Diego Maradona // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2019 11:25

Diego Armando Maradona nu acceptă jocul slab și încă un eșec al naționalei argentiniene, 0-2 în fața Columbiei, în primul meci din grupele Copa America: „Avem un prestigiu pe care l-am construit primind picioare, pumni”.

Diego Maradona s-a retras de la Dorados de Sinaloa din cauza problemelor de sănătate. La 58 de ani, trebuie să se opereze la umăr și genunchi.

Dar nimic nu îl împiedică să trimită pe WhatsApp un mesaj audio la o televiziune pentru a-și vărsa nervii după încă o înfrângere a Argentinei, 0-2 în fața Columbiei în primul meci de la Copa América.

Vezi AICI video cu rezumatul meciului Argentina - Columbia 0-2

„Vă dați seama că putem lua bătaie și de la Tonga?”, a întrebat El Pibe de Oro, cuvintele sale fiind redate la TyC Sports.

„Avem un prestigiu pe care l-am construit primind picioare, pumni. Amintiți-vă cum am ieșit toți din Peru, ne-au spart autocarul...”.

În peru i-au atacat cu pietre

Episodul la care face referire Maradona s-a întâmplat pe 10 septembrie 2012. Argentina, cu Alejandro Sabella selecționer, se afla la Lima, cu o zi înaintea meciului cu Perú, din preliminariile CM 2014.

După antrenamentul oficial, naționala albicelestă se întorcea la hotel, când autocarul său a fost atacat cu pietre de fanii peruani.

Mai multe geamuri au fost sparte, dar niciunul dintre jucători nu a fost rănit. A doua zi, partida s-a încheiat la egalitate, 1-1. Atunci, Argentina a câștigat preliminariile din America de Sud și s-a calificat la Mondial. Perú, locul 7, nu a ajuns la turneul final.

„Tricoul ăsta se simte, p***a mă-tii!”

Diego le reproșează jucătorilor că nu pun suflet când vin la naționala albicelestă. "Ce a mai rămas? Ce înseamnă acest tricou? Tricoul ăsta îl simți, p***a mă-tii! Îl simți!". 

Vezi AICI statistici, program și clasamentele Copa America 2019

„Messi nu e la națională jucătorul pe care ne-am obișnuit să-l vedem în Europa. Asta e problema, niciodată nu l-am văzut astfel” Ricardo Caruso Lombardi, antrenor San Martín

5 înfrângeri a suferit Argentina în ultimul an în 14 meciuri oficiale și amicale

 

Eșecurile Argentinei în ultimul an

0-3 cu Croația CM 2018
3-4 cu Franța CM 2018
0-1 cu Brazilia amical
1-3 cu Venezuela amical
0-2 cu Columbia Copa América

CITEȘTE ȘI:

 Leo Messi, explicații de 40 de minute după eșecul de la Copa America » Ce le-a transmis starul de la Barcelona colegilor

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
alexzece
alexzece  •  17 Iunie 2019, 17:54
Postat de univ_craiova1 pe 17 Iunie 2019, 12:28

Asta e adevărată fata a lui Messi!!!

Nu am ce sa cer de la un ***.Cine cunoaste putin fotbal isi da seama ce gluma de echipa e Argentina, cu sau fara Messi.O echipa fara orizont si desen tactic.Asa e cand pui toti neavenitii ca selectioneri.In alta ordine de idei, tu sustii o clona, oltean ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

731529873884556
Marius Popa Robert  •  17 Iunie 2019, 13:49

Univ craiova ,este rau daca crezi ca asta este fata lui Messi sau ii atribui vre o vina pt esecul cu Columbia.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Iunie 2019, 12:44

deci daca spunea cineva asta pe forum, era banat. pentru voi e stire de front page cu litere de-o schioapa. penibil.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează