INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA LIBERTADORES

COPA LIBERTADORES // River a câștigat turul Superclasico cu Boca Juniors! „Milionarii” și-au egalat recordul de invincibilitate

Articol de - Publicat miercuri, 02 octombrie 2019 19:11

River Plate, campioana Americii de Sud, se îndreaptă spre o nouă finală: 2-0 în turul semifinalei cu Boca Juniors.

River Plate, deținătoarea Copei Libertadores, a câștigat acasă, pe „Monumental”, prima manșă a semifinalei competiției sud-americane, 2-0 în fața marii rivale din Buenos Aires, Boca Juniors. 

Echipa lui Marcelo Gallardo a dominat întâlnirea, marcând un gol în fiecare repriză (Santos Borré 7, foto, Ignacio Fernández 69). Și a ajuns la o serie invincibilă de 14 meciuri, record egalat al lui River. Returul e programat pe 22 octombrie, pe „Bombonera”.  

La zece luni după ce finala dintre cele două echipe argentiniene a fost mutată la Madrid, din cauza violențelor dintre facțiunile ultras, nu s-au mai înregistrat incidente nici în tribune, nici în afara stadionului.  

Cealaltă semifinală a Copei Libertadores e sută la sută braziliană: Gremio - Flamengo. 

Vezi și:

Federația din Anglia nu glumește: Bernardo Silva riscă 6 meciuri de suspendare din cauza scandalului rasist

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează