INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Copos are un "admirator" în Rusia » Antrenorul lui Lokomotiv a fost demis de ziua sa, la fel ca Rednic la Rapid

Mircea Rednic şi Iuri Krasnojan au un lucru în comun: ambii au fost demişi de ziua lor
Mircea Rednic şi Iuri Krasnojan au un lucru în comun: ambii au fost demişi de ziua lor

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 07 iunie 2011 15:05

Antrenorul formaţiei Lokomotiv Moscova, Iuri Krasnojan, a împărţit soarta lui Mircea Rednic din perioada petrecută la Rapid. Tehnicianul rus a fost demis chiar în ziua în care împlineşte 48 de ani, a anunţat ediţia electronică a cotidianului L'Equipe.

"Contractul lui Iuri Krasnojan este reziliat cu efect imediat din cauza neglijenţei în muncă", a anunţat clubul pe site-ul oficial, fără a oferi alte detalii. Lokomotiv Moscova ocupă locul cinci în campionat, la un punct de liderul ŢSKA Moscova, iar conform presei internaţionale, Krasnojan ar fi fost implicat în trucarea unor meciuri.

Situaţia rusului nu este o premieră pentru microbiştii români, care au mai fost martori unui eveniment asemănător în 2002.

În primul său mandat la Rapid, în sezonul 2001-2002, Rednic a fost demis de George Copos chiar de ziua sa. Patronul giuleştean s-a jucat şi atunci de-a antrenorii, numindu-l în funcţie pe Viorel Hizo, care a fost nevoit să plece cu coada între picioare cedându-i locul înapoi lui Rednic.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează