INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FOTBAL INTERNAȚIONAL

Fostul jucător de la FCSB a scris istorie! Bornă impresionantă atinsă de român

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 18:00 / Actualizat joi, 28 septembrie 2023 11:50

Fundașul dreapta Cornel Râpă (33 de ani) a jucat meciul cu numărul 165 în campionat, în tricoul celor de la KS Cracovia. Acesta a devenit fotbalistul cu cele multe partide în prima ligă poloneză pentru echipa la care evoluează din 2018.

Cornel Râpă ajungea în Polonia în vara anului 2016, când Pogon Szczecin îl aducea gratis de la FCSB. Doi ani mai târziu, în 2018, apărătorul era transferat de Cracovia pentru 200.000 de euro.

Gigi Becali a făcut strategia pentru următorul meci din Superligă: „Să vedem dacă funcționează” » A anunțat deja schimbările: „Ce, e obligatoriu să joace el?”
FCSB
Gigi Becali a făcut strategia pentru următorul meci din Superligă: „Să vedem dacă funcționează” » A anunțat deja schimbările: „Ce, e obligatoriu să joace el?”

Cornel Râpă a scris istorie pentru KS Cracovia

Râpă a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri în campionat, disputate pentru Cracovia. Fundașul a adunat 220 de meciuri în Ekstraklasa. 180 pentru Cracovia și 62 pentru Pogon Szczecin. Clubul a pregătit un moment special pentru român. La ultimul meci, fundașul a primit un tricou cu numele său și cu numărul de meciuri cu care a bătut recordul (163), potrivit Sport.ro

În cinci ani petrecuți la Cracovia, apărătorul și-a trecut în palmares două trofee: Cupa Poloniei (2020) și Supercupa Poloniei (2021).

Cornel Râpă are 8 trofee câștigate în România

Fotbalistul originar din Galați a făcut pasul în fotbalul polonez, având un CV de-a dreptul impresionant. Acesta are patru titluri de campion al României, trei cu FCSB și unul cu Oțelul Galați, o Cupă a României, o Supercupă a României și două Cupe ale Ligii.

Cornel Râpă are și 21 de meciuri în competițiile europene. Cu toate acestea, fotbalistul nu a atras atenția selecționerilor României din ultimii 11 ani. Acesta are doar 6 meciuri pentru națională. Ultima sa prezență în lotul României a fost în mai 2012. „Tricolorii” învingeau Elveția, scor 1-0, într-un meci amical. Cornel Râpă era rezervă neutilizată.

250.000 de eurovalorează Cornel Râpă, potrivit transfermarkt.com

  • Articol de Alexandru Tomuțiu

Citește și:

Liber de contract, Dorin Rotariu se antrenează cu o echipă din România: „E alături de noi” + „Dacă mai stătea la Dinamo, ajungea la Manchester United”

De ce nu a mai jucat vedeta Konoplyanka la CFR Cluj de mai bine de o lună

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
armata47vest
armata47vest  •  27 Septembrie 2023, 20:34

Articol copy-paste scris cu picoarele si numai cu informatii si cifre neverificate . "Fundașul dreapta Cornel Râpă (33 de ani) a jucat meciul cu numărul 165 în campionat, în tricoul celor de la KS Cracovia" "Fundașul a adunat 220 de meciuri în Ekstraklasa. 180 pentru Cracovia și 62 pentru Pogon Szczecin. Clubul a pregătit un moment special pentru român. La ultimul meci, fundașul a primit un tricou cu numele său și cu numărul de meciuri cu care a bătut recordul (163)" Din aceste doua fraze aflam ca fundasul a jucat 165 sau 180 sau 163 de meciuri pentru Cracovia . Dar daca acesta are 62 de meciuri pentru Pogon dintr-un total de 220 in Ekstraklasa , rezultatul ar fi 158 meciuri pentru Cracovia . Deci cate meciuri are Cornel Râpă in Ekstraklasa pentru Cracovia domnule Alexandru Tomuțiu , aparent , ziarist de meserie ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează