INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS // S-a oprit și Bundesliga! Etapa din acest week-end a fost AMÂNATĂ » Toate marile campionate sunt suspendate

Articol de - Publicat vineri, 13 martie 2020 12:07

Primele două divizii din Franța și Germania, dar și Premier League și Championship au fost suspendate de teama extinderii coronavirusului. Această decizie vine după ce numeroase alte campionate au fost suspendate, precum cele din Spania, Italia, Portugalia. 

UPDATE 17:30

Toate meciurile din primele două ligi germane care erau programate în acest week-end au fost amânate! Bundesliga e OFICIAL suspendată.

UPDATE 14:45

Bremen - Leverkusen, programat luni, nu se mai joacă de teama că mai mult de 1.000 de fani s-ar putea strânge în fața stadionului.

Toate meciurile din campionatul englez au fost suspendate până pe 3 aprilie, ca răspuns la pandemia de coronavirus. Acest lucru vine ca urmare a faptului că fotbaliști și chiar și membri ai staff-urilor echipelor din Premier League au fost depistați pozitiv cu virusul în ultimele 2 zile.

„Având în vedere numărul crescător de cazuri care afectează cluburile, comitetul a luat decizia unanimă de a amâna toate activitățile fotbalistice programate în acest weekend și până pe 3 aprilie”, au scris cei de la Liga de Fotbal Engleză într-un comunicat.

STOP în Hexagon

După restricţiile anunţate de premierul Macron, LFP a renunţat şi la disputarea meciurilor cu porţile închise şi a decis oprirea primelor două divizii. Bundesliga se opreşte de marţi până pe 2 aprilie.

Fotbalul francez nu putea merge împotriva curentului impus de noile restricţii, anunţate aseară de premierul Emmanuel Macron. Măsura trecerii la meciuri jucate fără spectatori până pe 15 aprilie nu e suficientă pentru a limita pandemia şi a nu pune în pericol sănătatea jucătorilor, astfel că LFP a decis în această dimineaţă să oprească total Ligue 1 şi Ligue 2, care programau în weekend meciurile din etapa a 29-a, până la noi ordine.

Lyon - Reims era programat să se dispute în această seară.

Bundesliga, oprită și ea de coronavirus

În Germania, s-a anunţat că se mai joacă doar această rundă în Bundesliga şi liga a doua, după care se va opri fotbalul începând de marţi şi până pe 2 aprilie! Propunerea va fi aprobată în Adunarea Generală a DFB de luni. „Obiectivul este să putem încheia acest sezon până la vară, dar numai în condiţii de siguranţă”.

Vezi și:

CORONAVIRUS // Daniel Carrico surprinde: „China este mai sigură decât Europa în acest moment”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
calicon
calicon  •  13 Martie 2020, 18:16

Ce haos ,oare cine este responsabil pentru asta?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close