INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

CORONAVIRUS / Rugani, de la Juventus, a fost diagnosticat cu coronavirus. În urmă cu trei zile a stat alături de Ronaldo și ceilalți colegi la meciul cu Inter Milano

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 00:24

Epidemia de coronavirus a lovit, iată, și la nivel mare. Daniele Rugani (25 de ani), fotbalist la Juventus Torino, a fost depistat pozitiv cu virusul Covid 19.

Oficialii „Bătrânei Doamne” au dat un comunicat în care au confirmat diagnosticul:  jucătorul a fost infectat cu coronavirus.

Rugani, diagnosticat cu coronavirus. Juve se teme că sunt și alți jucători infectați!

Juventus a anunțat că se vor lua toate măsurile cerute de situația specială și toți cei care au intrat în contact cu Rugani, familia lui, dar și colegii și toți cei din staff-ul „bianconerilor” vor fi testați. 

CORONAVIRUS / Rugani, de la Juventus, a fost diagnosticat cu coronavirus. În urmă cu trei zile a stat alături de Ronaldo și ceilalți colegi la meciul cu Inter Milano

Se știe că virusul are o perioadă de incubație de două săptămâni. Rugani a fost rezervă la Juve în meciul câștigat pe 8 martie, în urmă cu trei zile, contra celor de la Inter Milano, scor 2-0.

În Italia au mai fost descoperiți și alți fotbaliști infectați cu coronavirus, dar niciunul cu CV bogat.

Rugani are o cotă de piață de 15 milioane de euro și are șapte selecții în naționala Italiei.

Covid 19 a făcut ravagii în Italia. Peste 800 de morți

Coronavirusul a făcut prăpăd în Italia în ultimele două săptămâni. 12.464 de italieni au fost diagnosticați infectați cu virusul Covid 19. Iar 827 dintre aceștia au murit.

Timo Hubers, de la Hannover, primul fotbalist depistat cu coronavirus: „Tot clubul va fi testat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  12 Martie 2020, 08:33

Si apropo de stiri de tipul asta: Tom Hanks are coronavirus! https://www.independent.co.uk/news/world/americas/tom-hanks-coronavirus-rita-wilson-wife-positive-covid-19-a9396091.html

firaldo
firaldo  •  12 Martie 2020, 08:04
Postat de Eu Boss pe 12 Martie 2020, 07:24

12464 de italieni au fost infectați cu coronavirus și 19827 dintre aceștia au murit.Alooooo, cel care a scris articolul vezi că nu prea dă socoteala.Cum dracu să aibă 12.000 și să moară 19000 din ei?

Covid 19 este numele virusului,după care s-a pus pct ptr ca s-a terminat frază,iar după pct este alta idee.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  12 Martie 2020, 07:49

Probabil ca, din pacate, va trebui sa ne obisnuim cu astfel de stiri.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează