INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

CORONAVIRUS // UPDATE Starea lui Junior Sambia, fotbalistul lui Montpellier, s-a îmbunătățit

Junior Sambia
Junior Sambia

Articol de - Publicat sambata, 25 aprilie 2020 17:50

UPDATE 21:00 // Junior Sambia, mijlocașul de 23 de ani al lui Montpellier, nu mai este intubat și respiră singur, fără ventilație artificială. Starea lui s-a îmbunătățit, el răspunzând bine tratamentului.

Știrea inițială, ora 18:00

Junior Sambia se află la terapie intensivă după ce s-a infectat cu noul coronavirus. ”Trei zile a avut diaree, apoi a făcut pneumonie”, spue agentul său.

Primul fotbalist din Ligue 1 spitalizat din cauza noului coronavirus se zbate între viață și moarte. Junior Sambia, 23 de ani, a fost băgat în comă indusă, anunță presa franceză. "Situația lui este stabilă, nu s-a deteriorat, dar nici nu s-a ameliorat", spune agentul mijlocașului de la Montpellier.

"S-a infectat la cumpărături"

Frederic Guerra a povestit pentru Le Parisien că "Sambia a avut probleme gastrointestinale și trei zile s-a plâns de diaree. Marți a venit la spital, unde i-au și făcut testul de COVID-19 pentru orice eventualiatate, care i-a ieșit negativ. Totuși, miercuri infecția s-a extins la plămâni și starea lui s-a agravat. Așa că l-au internat de urgență. Sunt surprins cum de s-a putut îmbolnăvi! El a respectat distanțarea socială și a procedat mereu corect. Probabil că a luat virusul de la cumpărături".

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Coșmarul Hector Cúper, povestit de Vieri și Zanetti: „Jucătorii vomitau după fiecare antrenament!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează