INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

CORONAVIRUS // Vasile Mogoș vorbește despre panica din Italia: „E foarte periculos! Italienii s-au blocat în case”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 08:12

Vasile Mogoș (27 de ani, fundaș dreapta) joacă la Cremonese, într-un oraș din regiunea Lombardia, una dintre cele mai afectate zone de epidemia de coronavirus din Italia, și vorbește despre panica instalată în Peninsulă.

„Suntem toți preocupați de tot ceea ce se întâmplă, pentru că acest coronavirus este foarte periculos! Autoritățile au luat toate măsurile de siguranță și așteptăm cu răbdare să se termine cât mai repede.

Italienii sunt mai speriați de felul lor. Ei se sperie de orice. Acum au golit supermarketurile și cei mai mulți s-au blocat în case. Panica e generală!”, a spus Mogoș, potrivit Fanatik.

„Așteptăm o decizie de la Ligă pentru a vedea dacă se joacă meciul din weekend-ul următor, după partida amânată de la Ascoli” - Vasile Mogoș

Ascoli - Cremonese, suspendat din cauza epidemiei de coronavirus

78 de suporteri ai celor de la Cremonese, echipa la care joacă Mogoș, au făcut deplasarea la Ascoli săptămâna trecută, însă aceștia s-au întors acasă cu mai multe autobuze speciale, partida fiind amânată din cauza pericolului la care ar fi fost expuși spectatorii.

De asemenea, au fost amânate meciuri și din Serie A, din etapa precedentă. Atalanta - Sassuolo, Verona - Cagliari, Inter - Sampdoria și Torino - Parma vor fi reprogramate din motive de securitate. 

  • Italia a anunțat 11 decese provocate de coronavirus, iar virusul mortal a ajuns acum și în Austria, Croația, Spania și Elveția. La nivel global, bilanțul victimelor continuă să crească, depășind pragul de 2.700, anunță Libertatea.

VEZI ȘI:

Coronavirusul l-a încurcat și pe Mirel Rădoi: „Trebuia să plece în Italia să-l vadă pe Chiricheș”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
viosannn
viosannn  •  26 Februarie 2020, 09:54

Intr-adevar, o opinie de luat in seama...cine nu-l cunoaste pe Vasile Mogos ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează