INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Pantilimon, inclus în echipa rușinii de The Sun » Gafa colosală a englezilor

Costel Pantilimon, la Manchester City // foto: Guliver/gettyimages
Costel Pantilimon, la Manchester City // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 13:41 / Actualizat luni, 03 mai 2021 14:13

Jurnaliștii de la The Sun au întocmit echipa celor mai slabi fotbaliști care au triumfat în Premier League. În poartă a fost ales Costel Pantilimon (34 de ani), ex-Manchester City.

Portarul român, legitimat la Manchester City între 2011 și 2014, a cucerit de două ori titlul în Anglia alături de „cetățeni”, în 2012 și 2014. Pantilimon s-a mulțumit cu statutul de rezervă în cei 3 ani petrecuți în Manchester, în care a adunat doar 29 de prezențe între buturi. Ca atare, a fost inclus de englezi în primul „11” al celor mai slabi fotbaliști care au în palmares medalia de campion în Premier League.

Pantilimon, inclus într-o echipă inedită

În descrierea pe care i-au făcut-o lui Pantilimon, jurnaliștii de la The Sun au comis o gafă de proporții majore. Aceștia au scris că uriașul portar evoluează în România, la Denizlispor. Nu doar că Denizlispor este din Turcia, dar Costel este liber de contract în prezent, după ce s-a despărțit de formația turcă în martie.

„Românul a avut înălțimea de partea sa... dar nu multe alte lucruri. Măsurând 2,03 metri, Pantilimon ar fi trebuit să fie o figură impunătoare între buturi. Portarul cu predispoziție la comiterea gafelor a jucat 7 meciuri în sezonul 2013/2014, ca înlocuitor al lui Joe Hart, iar ulterior a ajuns la Nottingham Forest, după perioade fără succes la Sunderland și Watford.

După ce a ieșit din planurile echipei din Championship, Pantilimon se regăsește acum în România, unde joacă pentru Denizlispor”, se arată în articolul The Sun.

Cum arată cel mai slab „11” care a câștigat Premier League, în viziunea The Sun: Pantilimon - Bosingwa (Chelsea), Cygan (Arsenal), Stepanovs (Arsenal), Buttner (Manchester United) - Cuadrado (Chelsea), Gibson (Manchester United), Rodwell (Manchester City), Zhirkov (Chelsea) - Kezman (Chelsea), Aliadiere (Arsenal)

Mai multe știri despre stranieri: 

Legenda lui Rangers anunță transferul lui Ianis Hagi: „Ar putea fi ultimul său Old Firm”

E anul lui Stanciu! Cel mai bun sezon al carierei, cu cele mai multe goluri marcate, cu titlu și un posibil event în Cehia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
fecesebistu1986
fecesebistu1986  •  03 Mai 2021, 19:37
Postat de Marcel Popa pe 03 Mai 2021, 17:22

Retineti ce va spun Pantilimon este in primii 5 portari ai lumii.Asa ne aburea militianul Dragomir mare sef la liga.

Nu numai militianul Dragomir. Erau insa si multi natabggi de pe aici care urlau ca aceasta gloaba de portar e mult peste Tatarusanu, ca el trebuie sa joace la nationala si multe astfel de aberatii. Timpul ne-a aratat ca Pantelimon a fost un portar mediocru, in timp ce Tataruseanu a jucat cu succes in campionate puternice ale Europei.

stfb
stfb  •  03 Mai 2021, 17:54

***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

853246084756615
Marcel Popa  •  03 Mai 2021, 17:22

Retineti ce va spun Pantilimon este in primii 5 portari ai lumii.Asa ne aburea militianul Dragomir mare sef la liga.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează