INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Decizia Barcelonei în cazul lui Coutinho și Griezmann » Unde vor evolua cei doi fotbaliști sezonul viitor

Coutinho și Griezmann vor continua la Barcelona
Foto:GettyImages
Coutinho și Griezmann vor continua la Barcelona Foto:GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 10:14 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 10:33

Deși trebuie să vândă din jucători pentru a echilibra bugetul salarial, Barcelona nu are de gând să renunșe la Philippe Coutinho și Antoine Griezmann, doi dintre cei mai bine plătiți fotbaliști ai catalanilor.

Philippe Coutinho și Antoine Griezmann sunt doi dintre cel mai bine plătiți fotbaliști din lot, motiv pentru care în ultimele săptămâni s-a speculat că vor fi cedați de Barcelona, club care este nevoit să reducă bugetul de salarii pentru a respecta plafonul impus de La Liga, dar clubul a decis, în cele din urmă, ca cei doi să rămână.

În cadrul clubului catalan a fost o ședință, în care s-a luat decizia de a continua cu cei doi jucători. Singura modalitate prin care unul dintre ei ar părăsi Catalunia este în urma unei oferte bune, venite pe adresa clubului, anunță cotidianul spaniol AS.

În cazul lui Griezmann, clubul neagă categoric că a fost propus un schimb cu Saul de la Atlético Madrid, asigurând că ar fi o modalitate de a da un jucător rivalului; „Nu vom repeta un caz ca cel al lui Luis Suárez”, au subliniat unele surse din cadrul catalan.

Catalanii, deciși să-i păstreze pe Griezmann și Coutinho

De fapt, clubul catalan subliniază că internaționalul francez este un jucător de top, care a costat cu 120 de milioane acum doi ani și că în acest moment are sprijinul absolut al lui Koeman, care este foarte mulțumit de modul în care a ajuns la acest început de pre-sezon. 

Philippe Coutinho se află într-o situație similară. Jucătorul, care este pe cale să reapară după aproape opt luni de pauză din cauza unei accidentări grave la menisc, are susținerea lui Koeman, care îl consideră un jucător profitabil din toate punctele de vedere. Prin urmare, clubul îl consideră un atuu important și nu este dispus să se despartă de brazilian dacă nu ajunge o ofertă excelentă pentru jucător.

Barcelona a renunțat în această vară la Junior Firpo, Jean-Clar Todibo, Carles Alena, Juan Miranda, Matheus Fernandes, Monchu și Trincao, dar tot mai este nevoită să vândă pentru a-l putea legitima pe Lionel Messi și să respecte plafonul salarial impus de La Liga. 

Din această cauză, catalanii vor să renunțe în următoarele săptămâni și la Clement Lenglet, Samuel Umtiti sau Martin Braithwaite.

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Decizie în cazul UEFA vs. Super Liga » Ce se întâmplă cu Juventus, Barcelona și Real Madrid

Transfer surpriză făcut de Mourinho » Roma și-a luat atacant din Uzbekistan!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
karagandy_fcsb_2_1
karagandy_fcsb_2_1  •  31 Iulie 2021, 10:44

Barcelona nu are de gând să renunșe la Philippe Coutinho și Antoine Griezmann =))))))))))) mai radeati de Mironica !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează