INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Coutinho și Arthur îl așteaptă pe Neymar la Barcelona » Revenirea brazilianului ar fi doar o chestiune de zile!

Neymar
Neymar

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iunie 2019 09:59

Transferul lui Neymar (27 de ani) la Barcelona a prins contur în ultimele zile, mai ales la nivel declarativ.

Brazilianul este dorit pe „Camp Nou” inclusiv de Leo Messi (31 de ani), care consideră că nivelul echipei a scăzut considerabil de când acesta a părăsit clubul în 2017, pentru a juca la PSG.

De asemenea, Coutinho (mijlocaș ofensiv, 27 de ani) și Arthur (mijlocaș central, 22 de ani) au declarat că de-abia așteaptă să evolueze alături de Neymar la Barcelona.

„Să joci cu Neymar este incredibil, el este un mare jucător. Nu știu ce se va întâmpla, dar mă bucur de fiecare dată când aud de posibilitatea de a evolua cu prietenul meu și la echipa de club”, a spus Coutinho pentru Marca.

„Bineînțeles că mi-aș dori (n.r. ca Neymar să revină la Barcelona). Este un mare jucător. Nu numai eu vreau, ci toată lumea. Cu cât sunt mai mari jucătorii, cu atât e mai bine pentru echipă”, a declarat Arthur pentru aceeași sursă citată.

NEYMAR A CERUT SĂ PLECE DE LA PSG

Brazilianul nu-și mai dorește să continue în capitala Franței, întrucât nu consideră că este tratat așa cum ar merita. În plus, Neymar a avut mult ghinion în cei doi ani petrecuți la Paris, ultimele 16 luni reprezentând pentru el trei accidentări la glezna dreaptă.

Starul seleção ar fi transmis deja conducătorilor clubului că nu mai ia în calcul să fie jucătorul lui Paris Saint-Germain și în sezonul viitor: „Vreau să mă întorc acasă, de unde n-ar fi trebuit să plec niciodată”, ar fi spus Neymar, conform apropiaților săi.

58de meciuri oficiale a jucat Neymar pentru PSG în acești doi ani, timp în care a înscris de 51 de ori și a oferit 29 de assisturi

180.000.000 €este cota de piață a brazilianului în acest moment, conform transfermarkt.com

de Alexandru Barbu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează