INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COVID-19

COVID-19. Este iar panică în Serie A: Opt jucători au fost depistați pozitiv cu coronavirus

Noi cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus apar în fotbalul din Italia. foto: Guliver/Getty Images +32   FOTO
Noi cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus apar în fotbalul din Italia. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2020 20:43

COVID-19. Exact când echipele din Serie A pregăteau minuțios revenirea la antrenamente, noi cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus apar în fotbalul din Italia. Și nu-s deloc puține. 

Potrivit ilmessaggero.it, 3 jucători ai Fiorentinei, fără ca identitatea să le fie dezvăluită, și 3 membri ai staff-ului medical au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Aceștia urmează să fie izolați, alți jucători urmând să fie supuși în perioada următoare testărilor. 

Gruparea viola, pe la care au trecut de-a lungul timpului nume precum Marius Lăcătuș, Adrian Mutu, Ciprian Tătărușanu sau Ianis Hagi, s-a confruntat cu probleme asemănătoare chiar la începutul crizei coronavirus. Atunci, Cutrone, Pezella și Vlahovic s-au îmbolnăvit, aceștia vindecându-se între timp.

Sampdoria, situație asemănătoare

La scurt timp, fotbalul italian a mai primit și alte vești care pun sub semnul incertitudinii reînceperea antrenamentelor: 4 fotbaliști ai Sampdoriei au fost la rândul lor depistați pozitiv (unul a mai fost bolnav!) și plasați în izolare. 

Sampdoria a fost cea mai afectată echipă din Serie A de pandemia de coronavirus. În luna martie, un medic al clubului, dar și fotbaliștii Manolo Gabbiadini (28 de ani) Omar Colley, fundaș gambian în vârstă de 27 de ani, Albin Ekdal, mijlocaș suedez în vârstă de 30 de ani, Morten Thorsby, mijlocaș norvegian de 23 de ani, și Antonino La Gumina, atacant italian de 24 de ani, au fost depistați cu COVID-19.

Ieri, și Torino a anunțat că un component al echipei granata a contractat SARS-CoV-2.

FOTO. Imagini inedite surprinse pe mapamond în timpul pandemiei de COVID-19:

+28 FOTO

VIDEO. Bundesliga revine într-o săptămână! Când se joacă Dortmund - Bayern + două schimbări majore

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

COVID-19. Metoda revoluționară prin care pot fi testați fotbaliștii: o ceașcă de cafea pusă la 5 centimetri de față

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
2102911679735264
Calin Radulescu  •  08 Mai 2020, 00:10

Italienii au luat o pe campii ca CEFERIN de la UEFA. La ce le trebuie TZURCA cu mingea in plin razboi mondial... Treaba lor...

dora
dora  •  07 Mai 2020, 23:44

Doar Germania va termina campionatul.

andrey.fcd
andrey.fcd  •  07 Mai 2020, 23:10

Cica ,,Gruparea viola, pe la care au trecut de-a lungul timpului nume precum Marius Lăcătuș, Adrian Mutu, Ciprian Tătărușanu sau Ianis Hagi". Mutu, domnii mei, nu doar a trecut, chiar a facut ceva acolo. lacatus, tatarusanu si hagi da, au fost doar in trecere.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează