INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Mesut Özil câștigă 350.000 de lire pe săptămână și are vilă de 10 milioane, dar refuză tăierea salariului

Mesut Ozil. Sursă foto: Instagram
Mesut Ozil. Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 23 aprilie 2020 10:37

CORONAVIRUS. Mesut Özil e unul din cei trei jucători ai lui Arsenal care nu renunță la 12,5% din bani, în criza pandemiei, însă îi ajută pe refugiați.

Arsenal a reușit, cu greutate, să-i convingă de jucători să contribuie cu 12.5% din salariu pentru a depăși criza provocată de pandemie. Mai puțin însă pe trei staruri, printre care și Mesut Özil. 

Mult controversatul internațional german, care s-a pozat cu președintele turc Erdoğan și a fost atacat de hoți înarmați, trăiește în superlux la Londra, însă nu acceptă tăierea cu o optime a câștigurilor!

Özil are ușile personalizate

Mijlocașul de 31 de ani e cel mai bine plătit din lotul "tunarilor", 350.000 de lire săptămânal, circa 400.000 de euro. Peste 20 de milioane pe an. Vila din nordul capitalei Regatului Unit, în care stă din 2016, valorează 10 milioane de pounds. Are șase dormitoare, uși personalizate, marmură din Turcia, un home cinema și o curte spațioasă. 

Iar în garaj, Özil are o întreagă colecție de bolizi de 800.000 £, între care jeep Mercedes G63 AMG, în care era când colegul Kolasinac l-a salvat în iulie să nu fie jefuit, Ferrari 458, Mercedes S65 AMG, Porsche Panamera Turbo plus un Audi Q7. O cameră întreagă e dedicată pantofilor de sport și altor accesori de încălțăminte exclusiviste, o colecție de zeci de mii de euro, dintre care se disting 8 perechi de Adidas Yeezy, de 1.600 euro. 

Face și acte caritabile Mesut ține la bani, dar are grijă și de cei sărmani. A plătit și suportă în continuare operații pentru copiii săraci și hrănește 100.000 de oameni fără adăpost din 16 tabere de refugiați din Turcia și Siria.

44 de goluriși 77 de pase decisive are Mesut Özil la Arsenal în 254 de meciuri. Valorează acum 17,5 milioane de euro, conform transfermakt.de

VIDEO. Sandro Rosell, fost președinte la Barcelona între 2010 și 2014, a vorbit despre cum a fost viața lui în închisoare

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Gest impresionant » Luis Enrique a renunțat la 375.000 de euro pentru a ajuta federația!

Fotbalul european, fără video-arbitraj » Planul UEFA pentru reluarea competițiilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează