CAMPIONATE  ·  COVID-19

COVID-19 // VIDEO Cu toții simțim asta :) » Moment amuzant la știrile sportive BBC: reacția de milioane a unei jurnaliste

Holly Hamilton e jurnalistă cu o mare experiență la BBC
Holly Hamilton e jurnalistă cu o mare experiență la BBC

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 11:29

Pandemia de coronavirus a blocat sportul de pe întreg mapamondul. Campionatele interne au fost întrerupte pe termen nedifinit, iar EURO 2020 și Jocurile Olimpice de la Tokyo, principalele evenimente ale anului, au fost mutate în 2021. 

Lipsa competițiilor se resimte din plin și în redacțiile din sport, rămase fără materia primă din care se „hrăneau”. Holly Hamilton, jurnalistă la BBC, a oferit o reacție relevantă în timpul unei emisii a celebrului post britanic.

Întrebată de prezentatorul Roger Johnson „ce e nou în lumea sportului”, Holly Hamilton i-a „retezat-o” rapid interlocutorului său, căruia i-a înapoiat legătura după doar câteva secunde: „Nu prea multe, Roger, nu prea multe. Înapoi la tine”.

VIDEO // Moment amuzant la știrile BBC

Citește și alte știri din sportul internațional:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1