INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COVID-19

COVID-19 // VIDEO Cu toții simțim asta :) » Moment amuzant la știrile sportive BBC: reacția de milioane a unei jurnaliste

Holly Hamilton e jurnalistă cu o mare experiență la BBC
Holly Hamilton e jurnalistă cu o mare experiență la BBC

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 11:29

Pandemia de coronavirus a blocat sportul de pe întreg mapamondul. Campionatele interne au fost întrerupte pe termen nedifinit, iar EURO 2020 și Jocurile Olimpice de la Tokyo, principalele evenimente ale anului, au fost mutate în 2021. 

Lipsa competițiilor se resimte din plin și în redacțiile din sport, rămase fără materia primă din care se „hrăneau”. Holly Hamilton, jurnalistă la BBC, a oferit o reacție relevantă în timpul unei emisii a celebrului post britanic.

Întrebată de prezentatorul Roger Johnson „ce e nou în lumea sportului”, Holly Hamilton i-a „retezat-o” rapid interlocutorului său, căruia i-a înapoiat legătura după doar câteva secunde: „Nu prea multe, Roger, nu prea multe. Înapoi la tine”.

VIDEO // Moment amuzant la știrile BBC

Citește și alte știri din sportul internațional:

Leo Messi, comparat cu „Che Guevara”! Îi acuză pe conducătorii Barcelonei: „Au vrut să ne pună sub focul criticilor”

E limpede: Wimbledon 2020, amânat din cauza COVID-19! Anunțul unui oficial: „Nu există niciun dubiu”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează