INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Arjen Robben a trecut prin momente dificile » Soția a avut coronavirus: „Au fost clipe cumplite, simțea o presiune în piept”

Bernadien Robben, alături de Arjen Robben. foto: Guliver/Getty Images
Bernadien Robben, alături de Arjen Robben. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 aprilie 2020 22:34

COVID-19. Arjen Robben (36 de ani), fotbalistul retras din activitate în 2019, a dezvăluit că Bernadien, soția lui, a avut coronavirus la finalul lunii trecute.

Din fericire, aceasta s-a vindecat, însă olandezul a povestit detalii despre stările experimentate de partenera sa de viață.

„Au fost clipe cumplite pentru soția mea. A ajuns să simtă o presiune mare în piept în timp ce respira. Nu a fost deloc o senzație plăcută. Nu te recuperezi după o zi, două. 

Durează destul de mult, dar sunt fericit că acum este bine. În ultimele zile, a fost testată de mai multe ori și a ieșit negativ. Acum se odihnește, iar eu mai ies pe afară pentru a face cumpărături”, a declarat Robben, potrivit publicației germane Bild.

„Din fericire, avem prieteni buni şi, pentru că noi nu puteam ieşi din casă, au făcut cumpărături pentru noi şi le-au lăsat în faţa uşii casei, aşa că am ieşit şi le-am luat. Avem un câine pe care nu l-am putut scoate, prietenii au trebuit să-l ducă la plimbare”
Arjen Robben

VIDEO. STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește și alte știri despre coronavirus:

CORONAVIRUS. Situația la nivel global: peste 100.000 de oameni au murit » Cele mai afectate țări + câte cazuri sunt în total

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1053752691340190
Tavi Crucifix  •  11 Aprilie 2020, 12:55

Dupa Si nu se pune virgula... asa ca fapt divers .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează