INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

COVID-19. Starurile din Premier League refuză reducerea salariilor: „Vrem să ajutăm spitalele, nu patronii bogați”

Starurile din Premier League refuză reducerea salariilor: foto: Guliver/Getty Images +33   FOTO
Starurile din Premier League refuză reducerea salariilor: foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 05 aprilie 2020 12:52

CORONAVIRUS. Kevin De Bruyne (Manchester City), Troy Deeney (Wolves) și Mark Noble (West Ham) sunt câțiva dintre jucătorii care se opun recomandării Ligii, preferând să susțină ligile inferioare și medicii care luptă în linia întâi cu coronavirusul

Conflictul iscat în Premier League de recomandarea șefilor Ligii de reducere a contractelor cu 30 de procente, pe întreg 2020, pentru toți jucătorii capătă amploare. 

Vedetele înțeleg să participe la efortul financiar în timpul crizei provocate de pandemie, însă vor ca banii să ajungă unde trebuie. 

"Să ajutăm spitalele și nu pe proprietarii bogați ai cluburilor!", este mesajul transmis, în The Sun, de Kevin De Bruyne (Man. City), Troy Deeney, căpitanul lui Watford, și Mark Noble (West Ham), într-o videoconferință care "a adâncit ruptura și riscă să transforme problema într-un război civil". 

PREMIER LEAGUE / Scad și taxele colectate 

Sindicatul Jucătorilor Englezi crede că tăierea salariilor ar afecta grav serviciile publice care luptă cu noul coronavirus

"Propunerea micșorării de 30% pentru 12 luni echivalează cu peste 500 de milioane de lire sterline tăiate din salarii și pierderi la impozite de peste 200 de milioane. Ce efect se propagă pentru sistemul public de sănătate?", se întreabă și secretarul de stat Matt Hancock.

FOTO. Impactul COVID-19 pe mapamond:

+29 FOTO

VIDEO.  Ce este „pașaportul imunitar”, ultima inovație în pandemia de coronavirus

Citește și alte știri despre coronavirus:

COVID-19. Manchester United și un gest remarcabil: donații de 30% pentru spitalele din oraș

COVID-19. Strigătul unui coleg al lui Ștefan Radu: „Sunt zeci de morți pe stradă. Ce mai așteaptă? De ce nu se declară carantina?!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează