INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA Z TORINO - JUVENTUS 0-1

CR5000 » Gol istoric din penalty și provocare pentru portarul învins + Reacția lui Balotelli

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 10:05

Cristiano Ronaldo a intrat în istoria Derby della Mole, dar a deranjat gestul persiflant față de Ichazo, pe care l-a împins cu umărul după ce-a marcat. ”Dacă făceam eu asta, ciaaaaoooo!”, a reacționat Balotelli.

Ronaldo a ieșit aseară în prim-planul unui Derby della Mole mai puțin spectaculos ca de obicei și a securizat succesul liderului Juventus. A marcat doar din penaltyul scos de Mandžukici, faultat de portarul Ichazo, care i-a luat locul accidentatului Sirigu, însă a creat și polemică prin gestul persiflant, de după golul 5000 în Serie A al bianconerilor.

L-a provocat pe uruguayan, împingându-l cu umărul, și arbitrul i-a dat un cartonaș galben. Imediat a apărut reacția lui Mario Balotelli, care a postat pe Instagram: "Dacă făceam eu asta, ciaaaaoooo!".

"Noua gigantică planetă"

Cristiano și-a cerut la câteva minute scuze și l-a îmbrățișat la altă fază pe Ichazo, gest repetat și la sfârșitul meciului cu Torino (1-0): "Mi-a ghicit colțul, însă am tras tare și am înscris. E tot ceea ce contează, mai mult decît borna istorică atinsă".

Gazzetta dello Sport a ținut să-l elogieze pe portughez: "Nu întâmplător l-a reușit el, noua, gigantica planetă în jurul căreia gravitează bianconerii. I-a fost suficient un 11 metri ca să dezghețe derbyul. Simpla prezență a lui Ronaldo rupe echilibrul și decide jocurile. A avut și ocazia «dublei», dar a fost blocat în câteva rânduri. Unica notă negativă, privirea și atitudinea lui superioară față de portarul advers".

6,5 este nota primită de Ronaldo în Gazzetta dello Sport, care l-a ales cel mai bun bianconero. Cristiano i-a anulat reușita de 0-2 lui Mandžukici, fiind în ofsaid

10 goluri din totalul de 33 a marcat Juventus în urma unor faze fixe, record pentru acest campionat

"Ne-au refuzat două penaltyuri"

Walter Mazzarri era nemulțumit după derby, acuzând arbitrajul. "Meritam un egal, era rezultatul corect, totul s-a decis la o fază cu ghinion. Am jucat de la egal la egal cu Juventus și am avut un penalty clar la Belotti.

A fost împins în momentul șutului și poate că ar fi marcat, la 0-0. Nu înțeleg de ce nu a intervenit VAR-ul, mă scoate din minți asta!", s-a revoltat antrenorul granata. Susținut și de președintele Urbano Cairo: "Ne-a fost refuzat și un al doilea 11 metri, la Zaza. Iar golul lor a fost unul întâmplător și foarte norocos".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
spartakus.
spartakus.  •  17 Decembrie 2018, 09:42

Tinere suporter al echipei ***, ce penalty in fiecare etapa ai in capusor? FCSB are in 20 de meciuri 8 penalty-uri primite. Si aproape toate acordate corect . In plus voi vorbiti de penalty-uri? Aproape in fiecare derby aveati 1 penalty pe meci, la meciul dinamo - fcsb 2-1 ati primit chiar 2 penalty-uri unul in minutul 96. Daca sunt faze de penalty nu trebuiesc date sau cum ca nu inteleg?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  16 Decembrie 2018, 11:09

Gol din penalty!E in "meniu"cand joaca Juventus1trecut mafiot,prezentul cum putea sa fie?Si la noi e o echipa care beneficiaza in fiecare etapa de penalty si de eliminarea unui adversar!Trecut mafiot!Prezentul cum putea sa fie?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează