INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONTINUĂ CURSA

CR9 înscrie, iar Real anunţă că se bate pînă la final pentru titlu!

Articol de - Publicat vineri, 16 aprilie 2010 00:00

"Madrilenii s-au achitat de obligaţie pe El Mediterraneo", a titrat azi Marca după victoria chinuită (2-1) obţinută de trupa lui Pellegrini la Almeria. "Galacticii" au remontat handicapul produs de golul lui Crusat şi au revenit pînă la pauză cu golul egalizatori realizat de Cristiano Ronaldo, pentru ca Van der Vaart (din pasa lui Higuain) să semneze victoria în minutul 70. Şi s-o păstreze pe Real la trei puncte în spatele liderului Barcelona, cu 6 etape înainte de final.


"Am fost supuşi unei presiuni psihologice teribile, dar am rezistat şi am cîştigat meritat o partidă foarte importantă. N-a fost deloc un joc nebun şi cred că Alves a fost eroul, salvînd alte 6-7 goluri", a declarat tehnicianul chilian al oaspeţilor. Care a continuat: "Avem doi adversari foarte dificili în această săptămînă. De Almeria am trecut, dar ne aşteaptă un alt hop, Valencia, dar sîntem concentraţi. Rămînem în plasa Barcelonei".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează