INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RETRAGERE

"Creierul" Spaniei s-a pus la păstrat! Xavi şi-a anunţat retragerea de la naţională » Ce spune despre Barcelona

Xavi Hernandez la conferință, foto: Reuters
Xavi Hernandez la conferință, foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 05 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 05 august 2014 15:03

În vîrstă de 34 de ani, Xavi Hernandez şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională a Spaniei, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută azi.

Fotbalistul catalan s-a declarat dezamăgit de anul 2014, în care a ratat orice trofeu cu Barcelona şi a ieşit încă din grupe la Campionatul Mondial din Brazilia. Xavi spune că va continua la Barcelona, dar va renunţa la a mai juca în naţionala Spaniei.

"Ultimul an a fost unul dezastruos, din punct de vedere personal şi colectiv. Am decis să comunic clubului că îmi voi încheia cariera, dar ei m-au convins că încă mai pot  fi util. Am discutat cu Zubizarreta şi cu Luis despre asta şi vreau să las locul tinerilor la naţională.

Acum sînt motivat şi de Luis Enrique, care mi-a schimbat mentalitatea. Mai am doi ani de contract cu Barcelona. Apropiaţii mei sînt fericiţi pentru că am ales să rămîn la Barca", a spus Xavi.

723 de meciuri are Xavi în tricoul Barcelonei

133 de jocuri a bifat Xavi pentru naţionala Spaniei

Playtech: Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 August 2014, 17:18

Cum adica? Nu il antreneaza pe Xavi Dan Petrescu la camile acolo? Pai eu asa citisem la voi in "ziar"....ba mai mult, erau inventate si directive (pe care evident Dan Petrescu nu le daduse dar ce mai conteaza, important e sa fie vizitatori pe site, nu?) in care era atentionat ca acolo nu merg fitele, ca o sa fie un jucator oarecare, ca tratament egal, povesti, etc.....

mogul
mogul  •  05 August 2014, 14:55

respect !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează