INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANALIZĂ

Vlad Chiricheș și Ionuț Radu, pe lista rușinii cu Cremonese! Cine mai e în topul codașelor Europei

Foto: Imago Images
Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 12:03 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 13:51

Cremonese și Elche sunt singurele echipe din Europa care nu au câștigat încă în acest sezon și sunt pe ultimul loc în Serie A, respectiv La Liga, aproape de finalul turului.

A trecut aproape un tur de campionat și mai există în Europa două echipe ce nu au reușit încă nicio victorie și sunt în coada clasamentului, cu șanse din ce în ce mai mici de a evita retrogradarea. 

Cum se înțeleg, de fapt, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo? Reacțiile de după superamicalul din Arabia Saudită arată care e cu adevărat relația dintre cele două superstaruri
AL NASSR & AL HILAL - PSG 4-5
Cum se înțeleg, de fapt, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo? Reacțiile de după superamicalul din Arabia Saudită arată care e cu adevărat relația dintre cele două superstaruri

Este vorba despre „lanternele roșii” din Serie A și din LaLiga, Cremonese și Elche, care au de recuperat un handicap apreciabil față de restul plutonului și au înlocuit antrenorul cu care au început campionatul. 

Pacos Ferreira a scăpat sâmbăta trecută de zeroul de la rubrica succese, reușind s-o învingă pe Rio Ave.

Cremonese, 7 puncte în 18 etape

Ionuț Radu și Vlad Chiricheș au pornit cu destule speranțe la echipa nou-promovată, dar niciunul nu mai joacă la Cremonese, care are 7 egaluri și 11 înfrângeri. Primul pleacă la Lorient și celălalt negociază cu Cagliari

Ultimul eșec, 2-3 acasă cu Monza, i-a adus demiterea tehnicianului Massimiliano Alvini, înlocuit cu Davide Ballardini. Acesta a debutat cu o victorie, dar în Cupa Italiei, contra liderului Napoli. 

Cremonese se află la 9 puncte de zona de deasupra liniei retrogradării și o așteaptă două meciuri infernale, cu Inter și Napoli, plus duelurile cu Bologna și Lecce. Are 4 înfrângeri la rând, cu al doilea cel mai slab atac și a doua cea mai slabă apărare.

La Elche e haos pe banca tehnică

La Elche situația e și mai dramatică. Echipa nu are decât cinci puncte din tot atâtea remize, ultima în weekend-ul trecut cu Cadiz (1-1), și are de recuperat 12 puncte până la Valladolid, prima care se salvează.

A schimbat patru antrenori, Francisco Rodriguez și Jorge Almirón plus interimarii Alberto Gallejo și Mantecón, în prezent fiind condusă de pe banca tehnică de Pablo Machin! 

Are cel mai puțin prolific atac, dar și cea mai fragilă defensivă. A lichidat și conturile cu Cupa Regelui după 0-1 cu Ceuta, din a treia ligă.

Southampton, Schalke și Angers, „lanterne” cu victorii

În Top 5 campionate ale Europei sunt pe ultimul loc și Southampton, Schalke și Angers

„Sfinții” au 4 succese și 3 egaluri la finele turului în Premier, Schalke a obținut două victorii și trei remize în Bundesliga, iar Angers a reușit două triumfuri și două egaluri în Ligue 1.

Citește mai multe articole din fotbalul internațional:

Turbulențe la Real Madrid » Ancelotti s-a luat de Rodrygo! Ce l-a deranjat pe antrenor

Pep Guardiola, un car de nervi după victoria obținută de Manchester City în campionat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Ciprian_Birtea
Ciprian_Birtea  •  22 Ianuarie 2023, 19:47
Postat de ionescugeorge77 pe 20 Ianuarie 2023, 15:27

Cremonese se salveaza daca nu o sa mai aiba romani in lot ...

Așa se pare.

VanBasten
VanBasten  •  20 Ianuarie 2023, 17:35
Postat de ionescugeorge77 pe 20 Ianuarie 2023, 15:27

Cremonese se salveaza daca nu o sa mai aiba romani in lot ...

Si tu te vei salva daca renunti la consumul zilnic de bauturi alcoolice contrafacute.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  20 Ianuarie 2023, 15:27

Cremonese se salveaza daca nu o sa mai aiba romani in lot ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close