INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Cristi Chivu urcă și ca antrenor! Ce surpriză i-a făcut Inter: „O nouă provocare”

Articol de - Publicat joi, 11 iulie 2019 16:17

Din această vară, fostul internațional Cristi Chivu, în vârstă de 38 de ani, a făcut un salt în Academia clubului milanez. Trece de la echipa U14 la U17! ”A avut un an pozitiv”, spun italienii.

de Theodor Jumătate

Pas cu pas, Cristi Chivu avansează și ca antrenor.

Cel care a câștigat 5 trofee cu Inter într-un singur an (2010 - Liga Campionilor, Mondialul Cluburilor, Serie A, Cupa și Supercupa Italiei) a avut un sezon bun pe banca echipei U14 a clubului milanez.

Iar din această vară devine tehnicianul formației U17 nerazzurre. "După un an pozitiv, iată o nouă aventură pentru Chivu", s-a comentat pe site-ul lui Inter.

În vârstă de 38 de ani, Chivu a jucat șase sezoane pe „Giuseppe Meazza” (9 trofee, 168 de meciuri disputate, 3 goluri marcate).

Nu s-a materializat proiectul lui Eusebio Di Francesco. El a fost numit antrenor la Sampdoria, dar nu l-a putut lua pe Cristi ca secund.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează