INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ITALIEI

INTER - JUVENTUS 1-2 » Cristiano Ronaldo a bifat a 8-a „dublă” din acest sezon, singurul jucător din Top 5 campionate din Europa cu această performanță!

Cristiano Ronaldo
foto: Guliver/Getty Images
Cristiano Ronaldo foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 12:30 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 12:35

Cristiano Ronaldo și-a luat revanșa pentru eșecul din Serie A din Derby d'Italia, livrând, la cei 36 de ani pe care-i va împlini pe 5 februarie, o evoluție de top și încă două goluri. Juventus s-a impus cu 2-1 în fața lui Inter, în meciul tur din semifinalele Cupei Italiei.

Cristiano Ronaldo e unicul cu această performanță în Top 5 campionate ale Europei în sezonul în curs. „Doppietta” din derby înseamnă „ipoteca pentru finală”, scrie Gazzetta dello Sport.

Cristiano a decis turul semifinalei cu Inter (2-1), din penalty și după o gafă comună Bastoni - Handanovici. „Ipotecă pentru finală”, a titrat Gazzetta dello Sport, cu referire la performanța portughezului. A devenit singurul jucător din Top 5 campionate ale Europei cu 8 „duble” în această stagiune! Atacantul are deja două în 2021.

Andrea Pirlo, despre Cristiano Ronaldo: „Îi face bine o pauză”

CR7 s-a simțit din nou în largul său pe San Siro-Meazza, unde a reușit șase goluri în opt dueluri contra lui Inter și Milan. Chiar dacă a fost deranjat că Pirlo l-a schimbat cu Morata în minutul 77. „Știe că e o referință pentru echipă și are nevoie să se menajeze, pentru că trebuie să fie mereu în formă. Îi face bine să ia o mică pauză. Meciul din campionat ne-a servit tuturor ca o lecție”, a explicat antrenorul campioanei, care l-a calmat repede pe golgeterul iritat ce-și dorea hattrick-ul.

22 de goluri în 23 de meciuriare Cristiano Ronaldo la Juventus în acest sezon. A marcat în toate competițiile

În altă ordine de idei, Gianluigi Buffon a atins marți 1.100 de meciuri la cluburi (Juventus 679, Parma 220, PSG 25) și naționala Italiei (176).

Citește și alte știri din Italia: 

Ștefan Radu, prestație extraordinară în Atalanta - Lazio: „L-a anulat pe Ilicic. Viață lungă, Boss!”

FCSB. Transferul lui Man la Parma era fixat pentru la vară! De ce s-a realizat mutarea acum

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2528389220528911
Ionut Costache  •  03 Februarie 2021, 13:37

Cr. Ronaldo si Messi arata ca sunt, si la varsta asta, cu o clasa peste majoritatea jucatorilor din fotbalul actual. Poate fotbalistii romani ar trebui sa vada mai bine ce presupune sportul de inalta performanta si cum au ajuns cei 2 la asemenea cariere, cu sacrificii, profesionalism, viata extrasportiva lipsita de scandaluri, si cu dorinta de a se perfectiona continuu. Dar, na, e mai bine cu tatuaje si prin discoteci, decat sa e ersezi lovituri libere sau sa bagi forta si regim alimentar...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează