INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

OFICIAL Cristiano Ronaldo a semnat cu noua echipă! Contract „galactic” + primele imagini și reacții

Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial la Al-Nassr
Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial la Al-Nassr

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 decembrie 2022 23:15 / Actualizat sambata, 31 decembrie 2022 10:55

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost prezentat de saudiții de la Al-Nassr.

UPDATE 23:15 / Cristian Ronaldo, prezentat oficial la Al-Nassr

Al-Nassr a emis un comunicat în care anunță transferul lui Cristiano Ronaldo: „E mai multă decât istorie în devenire. Nu doar că acest transfer va inspira clubul nostru la succese mărețe, dar va inspira întregul campionat, țara, viitorul următoarelor generații. Băieți, fete, toți vor dori să devină cea mai bună versiune a lor. Bine ai venit la noua ta casă, Cristiano”.

Cristiano Ronaldo a semnat cu noua echipă! Contract „galactic” + primele imagini și reacții
Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial la Al-Nassr
Karma! Declarațiile lui Cristiano Ronaldo de acum 6 ani fac înconjurul internetului: „Unde joacă Xavi? În Qatar? N-are nicio relevanță!”
TRANSFER
Karma! Declarațiile lui Cristiano Ronaldo de acum 6 ani fac înconjurul internetului: „Unde joacă Xavi? În Qatar? N-are nicio relevanță!”

Cristiano Ronaldo, prin intermediul site-ului oficial al clubului, a oferit și o primă reacție: „Sunt dornic să experimentez o nouă ligă, într-o altă țară. Viziunea celor de la Al-Nassr inspiră. Sunt nerăbdător să mă alături colegilor, iar împreună să obținem noi succese pentru club”.

Marca: „Ronaldo a semnat cu Al-Nassr”

Telenovela iernii în fotbalul internaționala ajuns la sfârșit. Cristiano Ronaldo, liber după plecarea cu scandal de la Manchester United, ar fi semnat deja înțelegerea cu Al-Nassr. Presa arabă susține că un anunț oficial urmează să fie făcut în jurul orei 19:30, chiar la meciul din deplasare cu Al Khaleej. 

Potrivit spaniolilor de la Marca, Ronaldo va încasa un salariu exorbitant, 200 de milioane de euro anual. Este cel mai valoros contract din istoria sportului, nu doar a fotbalului. Durata înțelegerii este de două sezoane și jumătate.

Pe lângă contractul cu Al Nassr, Ronaldo ar parafa și o înțelegere care l-ar lega de Arabia Saudită până în 2030, ca ambasador al Mondialului pe care saudiții speră să-l găzduiască alături de Grecia și Egipt.

Cristiano Ronaldo, transfer în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo și-a petrecut ultimele zile la Madrid, alături de partenera Georgina Rodriguez. Potrivit sursei citate anterior, portughezul va ajunge la Riyadh duminică. Va fi prezentat pe stadion, în fața fanilor, apoi se va alătura lotului condus de Rudi Garcia.

Al-Nassr este în plin campionat. După primele 10 runde disputate ocupă locul secund, cu 23 de puncte, două sub liderul Al-Shabab. Cristiano ar putea debuta pe 5 ianuarie, acasă, contra lui Al-Taee.

Cum i-au făcut loc lui Cristiano

Clubul saudit scapă de două vedete pentru a-i face loc portughezului. Argentinianul Gonzalo Martinez (29 de ani, mijlocaș ofensiv) și uzbecul Jaloliddin Masharipov (29 de ani, extremă stângă) vor pleca de la echipă în următoarea perioadă de mercato.

În schimb, la Al-Nassr ar putea ajunge alte două nume mari din Europa, Sergio Ramos (36 de ani) și Sergio Busquets (34 de ani).

VIDEO. Pe stadion la Portugalia - Elveția, trimisul GSP a observat un detaliu inedit la Cristiano Ronaldo: „Mi-era milă, chiar rușine”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Suma uluitoare pe care ar fi câștigat-o Pele dacă ar fi jucat astăzi » Cât a primit în 1961 și în 1975

Veste excelentă primită de Xavi, înainte de ultimul meci al anului!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
danut.petnaise
danut.petnaise  •  31 Decembrie 2022, 23:12

Este blasfemie să îți scrii pe tricou RONALDO. Ronaldo a fost campion mondial al Braziliei.

ando89
ando89  •  31 Decembrie 2022, 12:01

După Rolls-ul cu fundă roșie aștept cu nerăbdare pe rețelele sociale să o văd pe partenera de viață în burqa dăruindu-i cea mai scumpă cămilă din lume.

Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  31 Decembrie 2022, 12:00
Postat de boribgue pe 31 Decembrie 2022, 08:48

Pai nu facea tam-tam in vara, ca el pleaca de la Man Utd fiindca vrea sa joace in CL?

Nu a specificat care CL lol!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează