INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS TORINO

Cristiano Ronaldo a vrut să plece încă din ianuarie! Înainte să dea foarfecă împotriva lui Juventus

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 13:17

Transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus a fost o decizie total neașteptată pentru lumea fotbalului.

După câteva luni petrecute la clubul din Italia, agentul starului portughez, Jorge Mendes a dezvăluit când i-a venit idea îndrăzneață lui Ronaldo.

”În ianuarie, Cristiano mi-a spus că vrea plece la Juventus. Atunci a fost momentul în care s-a decis”, a mărturisit agentul.

Mendes l-a avertizat, de la bun început, pe compatriotul său asupra faptului că mutarea va fi dificil de concretizat:

"La acel moment, nu am crezut că afacerea ar putea deveni posibilă și i-am spus că ar fi o misiune dificilă. Dar nimic nu e imposibil... Prima întâlnire cu conducerea lui Juventus a avut loc la Madrid, înainte de Real Madrid - Juventus din Champions League, în aprilie. Apoi, au fost mai multe discuții telefonice și pas cu pas, înțelegerea s-a concretizat, după negocieri care au durat două-trei luni", a dezvăluit Mendes la gala Golden Boy, în cadrul căruia a primit premiul pentru cel mai bun agent din Europa.

Cristiano Ronaldo, 33 de ani, are contract cu Juventus până în 2022. Portughezul s-a integrat excelent în echipa lui Allegri, a reușit să bifeze 11 goluri și 6 assist-uri în 16 partide în Serie A.

100.000.000 €a platit Juventus Torino in vara pentru a-l aduce pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid

30.000.000 €este salariul anual a lui Cristiano la Juventus

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
103556593955789
Clau Alex Berdei  •  19 Decembrie 2018, 16:26

scuze,30 mil salar

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  19 Decembrie 2018, 16:25

Pe maruntis?! Sa vinzi un jucator de 33 ani cu 100mil euro ,nu-i rau. Nu-i inteleg pe cei de la Juve.Salarul anual(peste 20mil euro), pe 3 sez plus 100mil euro ,suma de transfer,reprezinta o mega cheltuiala. Ronaldo va scadea nivelul ,incet incet ,din cauza varstei.

mosvasile
mosvasile  •  19 Decembrie 2018, 13:45

Prima data i-a venit ideea cand l-a luat fiscul spaniol la intrebari, iar Florentino Perez nu a vrut sa puna el banii in locul lui!Si s-a hotarat cand l-a intrebat pe Zinedin Zidane de ce pleaca, iar Zidane i-a zis ca Florentino Perez nu vrea sa mai aduca mari vedete si ca prefera sa joace cu ce are,situatie in care Cristiano intuit ca Real Madrid va intra in criza si el odata cu Real!Si cum avea deja o etate,nu a mai stat in dubiu si a plecat!Profitand de generozitatea lui Florentino Perez, care l-a dat pe maruntis!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close