Articol de - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 09:45 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 10:31

Atacantul lui Al Hilal, Cristiano Ronaldo (38 de ani), a făcut nervos semne către banca de rezerve, nemulțumit că echipei sale îi fusese anulat un gol în meciul cu Al-Ettifaq (1-0). Portughezul văzuse deja un cartonaș galben, în debutul partidei.

Cristiano Ronaldo n-a marcat în meciul lui Al-Nassr cu Al-Ettifaq (1-0), din „sferturile” Cupei Campionilor Regelui. Dar a fost în prim-planul partidei, din cauza numeroaselor divergențe pe care le-a avut cu arbitrul chilian al partidei, Piero Maza.

Cum a reacționat Elias Charalambous după ce Gigi Becali i-a făcut 4 schimbări la pauză: „Am discutat înainte de meci...”
OȚELUL - FCSB 1-1
Cum a reacționat Elias Charalambous după ce Gigi Becali i-a făcut 4 schimbări la pauză: „Am discutat înainte de meci...”

Gol anulat cu VAR din cauza unui ofsaid la Cristiano Ronaldo

În minutul 12, atacantul portughez a și primit un cartonaș galben pentru proteste, iar în finalul primei părți a trecut „razant” pe lângă un al doilea! 

Talisca a înscris, „centralul” Maza i-a acordat inițial golul, însă a intervenit VAR-ul și reușita i-a fost anulată. Motivul? Aflat în ofsaid și pe traiectoria balonului, Cristiano Ronaldo ar fi influențat decisiv faza.

Brazilianul Talisca a văzut cartonașul roșu în Al-Nassr - Al-Ettifaq (1-0)

Vedeta lui Al-Nassr s-a enervat și a făcut semne către banca de rezerve pentru ca arbitrul să fie înlocuit! N-au trecut decât câteva zeci de secunde și Maza a trebuit să ia o altă decizie care a stârnit nemulțumire în tabăra lui Al-Nassr.

L-a sancționat mai întâi cu „galben” pe Talisca, pentru ceea ce ințial a părut o tragere. VAR a intervenit din nou și i-a semnalat că brazilianul și-a lovit de fapt adversarul cu brațul, iar galbenul s-a transformat în roșu (45+11)!

Sadio Mane a înscris golul victoriei pentru Al-Nassr

Chiar și în inferioritate numerică, pe aproape toată durata reprizei secunde, Al-Nassr s-a impus în cele din urmă cu 1-0. 

În minutul 89, Al-Ettifaq, echipă pregătită de fostul internațional englez Steven Gerrard, a rămas la rându-i în zece, iar Sadio Mane i-a dat lovitura de grație în prelungiri (107). 

VIDEO. Rezumatul meciului Al-Nassr - Al-Ettifaq (1-0)

Citește și:

Becali le-a decis soarta după remiza de la Galați: „I-am dat telefon lui MM. Doi jucători nu vor mai fi titulari!”

Greșeală de arbitraj în Oțelul - FCSB » „Bijuteria” lui Dawa, anulată! Gălățenii au egalat imediat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”