INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Marca anunță: „Caz închis: Cristiano Ronaldo va juca la Al-Nassr de la 1 ianuarie”

Cristiano Ronaldo +49   FOTO
Cristiano Ronaldo

Articol de - Publicat luni, 05 decembrie 2022 13:49 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 10:34

Cristiano Ronaldo (37 de ani) va juca la echipa saudită Al-Nassr de la 1 ianuarie, anunță cotidianul madrilen Marca.

Liber de contract de pe 22 noiembrie, când și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Manchester United, Cristiano Ronaldo a fost convins de oferta echipei Al-Nassr, de 18 ori campioană în Arabia Saudită.

Încă o echipă din Liga 1 într-o situație disperată: restanțe de 4 luni!
COLAPS
Încă o echipă din Liga 1 într-o situație disperată: restanțe de 4 luni!

Marca anunță: „Caz închis: Cristiano Ronaldo va juca la Al-Nassr de la 1 ianuarie”

Marca scrie astăzi că mutarea este ca și făcută: „Caz închis: Cristiano Ronaldo va juca la Al-Nassr de la 1 ianuarie”.

  • Cristiano Ronaldo va semna un contract valabil două sezoane și jumătate, până în vara lui 2025, când va avea 40 de ani.
  • Ca salariu, va încasa puțin sub 100 de milioane de euro pe sezon, dar împreună cu bonusurile pe care le va încasa pentru publicitate va ajunge la venituri de aproximativ 200 de milioane de euro pe sezon în perioada la Al-Nassr!

CR7 va deveni, astfel, cel mai bine plătit fotbalist din lume, chiar peste Messi, Neymar și Mbappe.

Al-Nassr vrea titlul în 2023

Al-Nassr, viitoarea echipă a lui Cristiano potrivit sursei citate, este de 18 ori campioană a Arabiei Saudite, ultima dată în 2019.

Echipa este antrenată de francezul Rudi Garcia și are câteva nume cunoscute în lot, precum portarul columbian David Ospina, stoperul spaniol Alvaro Gonzalez, mijlocașul defensiv brazilian Luiz Gustavo și atacantul camerunez Vincent Aboubakar.

În acest sezon, Al-Nassr ocupă locul secund în campionatul saudit, cu 19 puncte, 3 sub Al-Shabab.

Echipa #5 pentru Cristiano Ronaldo

Al-Nassr va deveni, astfel, a 5-a echipă din cariera lui Cristiano Ronaldo. Portughezul și-a început cariera la Sporting CP, a trecut în 2003 la Manchester United, iar între 2009 și 2018 a doborât nenumărate recorduri la Real Madrid.

+45 FOTO

În 2018 a semnat cu Juventus, unde a jucat 3 ani, înainte de a reveni la Manchester United. A doua aventură pe Old Trafford s-a încheiat cu scandal: Cristiano a acordat un interviu incendiar, în care a criticat conducerea și antrenorul clubului, iar contractul i-a fost reziliat.

Cristiano Ronaldo are ochii pe Campionatul Mondial

În această perioadă, Cristiano Ronaldo este în Qatar, unde participă alături de echipa națională a Portugaliei la Campionatul Mondial. Marți, 6 decembrie, va juca împotriva Elveției în optimile turneului.

Campionatul Mondial este ultimul mare obiectiv din cariera lui Cristiano Ronaldo. Portughezul a cucerit, printre altele, 5 trofee Champions League și Campionatul European de Fotbal în 2016, dar la Mondial nu a trecut niciodată de semifinale. 

Mai multe din fotbalul internațional: 

Infantino propune o schimbare REVOLUȚIONARĂ la Campionatul Mondial de fotbal
SCHIMBARE
Infantino propune o schimbare REVOLUȚIONARĂ la Campionatul Mondial de fotbal
Kylian Mbappe i-a depășit deja pe Diego Maradona și Cristiano Ronaldo » Viteza din meciul cu Polonia a fost stupefiantă: nici fotografii nu au reușit să-l prindă!
FRANȚA
Kylian Mbappe i-a depășit deja pe Diego Maradona și Cristiano Ronaldo » Viteza din meciul cu Polonia a fost stupefiantă: nici fotografii nu au reușit să-l prindă!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
zigic1
zigic1  •  06 Decembrie 2022, 10:29

Dl Daniel Grigore, cu cine joaca Portugalia in optimi, cu Maroc? Mai uita-te o data si apoi fa corectura de rigoare. Pe voi chiar nu va verifica/trage la raspundere nimeni?

observator_federal
observator_federal  •  05 Decembrie 2022, 21:10
Postat de dobrin pe 05 Decembrie 2022, 18:39

Insusi faptul ca il pui pe Mitrita in capul listei e de un comic total. Locul lui Mitrita e actor in filmele despre lagarele de concentrare, nicidecum in fotbalul profesionist. Stanciu, pe care il pui in coada listei, macar a mirosit fotbalul profesionist cat a stat la Anderlecht.

Era o ordonare după valoarea campionatelor (saudit, superliga, emirate, china) și nu a fotbaliștilor. Cât îl privește pe Mitriță, dacă era după aprecierile (răutăcioase și... cam atât) "specialiștilor" de pe la noi, păi nu ar fi ajuns să se remarce prin campionate inaccesibile multora dintre "bijuteriile" promovate de presa bucureșteană... (Apropo, nici MLS și iată că nici campionatul saudit NU sunt nici pe departe atât de slabe pe cât le considerau - invidioși? - inamicii lui Mitriță)

inshallah
inshallah  •  05 Decembrie 2022, 18:56

sta 6 luni si apoi merge la sporting. se stie

Vezi toate comentariile (17)
Comentează