INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Cristiano Ronaldo ameninţă după informaţiile apărute ieri despre jignirile la adresa marelui său rival: "Messi nu face excepţie!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 11:55

Cristiano Ronaldo a reacţionat dur după ce au apărut informaţii în presă că i-ar fi pus o poreclă jignitoare marelui său rival, Lionel Messi.


Portughezul a anunţat pe contul de facebook că va lua măsuri împotriva jurnalistului care a susţinut asta.

"Circulă nişte ştiri că aş fi făcut remarce jignitoare la adresa lui Lionel Messi. Sînt complet false şi m-am asigurat că avocatul meu se va ocupa de acest caz, îi voi da în judecată pe cei responsabili. Am un respect enorm pentru toţi colegii de profesie, evident, şi pentru Messi"

În noua carte a jurnalistului Guillem Balague a fost dezvăluită porecla lui Messi. Conform sursei citate, porecla dată de Ronaldo este "motherfucker". Detalii aici!


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
marian0904
marian0904  •  13 Noiembrie 2014, 06:29

Nu cred ca Messi ar avea de ce sa fie jignit si, de asemenea, porecla nu s-ar referi la sex pt ca ei nu au mers impreuna la femei. Messi e un motherfucker ca fotbalist. Cum te prinde, cum ti-o trage (la fotbal). In rest, e treaba fiecaruia, iar pt unii ca ei balta are peste cat nu pot duce.

marwoo
marwoo  •  12 Noiembrie 2014, 20:06
Postat de stalker87 pe 12 Noiembrie 2014, 13:16

ronaldo e un gunoi.

Cand vei ajunge sa ai performante ca si Ronaldo, atunci sa iti permiti sa vb asa despre el! Nici mie nu imi place mult ca e arogant dar ca si fotbalist este extraordinar si nu imi permit totusi sa zic nimic jignitor!!! Asa ca mai terminati cu comentariile astea tampite! Si era o vb : cine zice, ala e!!!

silasbufu
silasbufu  •  12 Noiembrie 2014, 17:04
Postat de stalker87 pe 12 Noiembrie 2014, 13:16

ronaldo e un gunoi.

Asa e prietene, noroc cu tine ca echilibrezi balanta pt omenire

Vezi toate comentariile (10)
Comentează