INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Cristiano Ronaldo, taxat de un fost mare fotbalist: „Transferul lui la Juventus, un eșec!” + „Nu se potrivește cu Pirlo”

Antonio Cassano (38 de ani), fost mare fotbalist italian, consideră transferul lui Cristiano Ronaldo (36 de ani) la Juventus un eșec.
Antonio Cassano (38 de ani), fost mare fotbalist italian, consideră transferul lui Cristiano Ronaldo (36 de ani) la Juventus un eșec.

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2021 09:57 / Actualizat duminica, 28 februarie 2021 10:57

Antonio Cassano (38 de ani), fost mare fotbalist italian, consideră transferul lui Cristiano Ronaldo (36 de ani) la Juventus un eșec. 

„Juventus l-a transferat pe Ronaldo ca să câştige Liga Campionilor, însă de când a venit el a fost mai rău. Oricum, campionatul îl luau și fără Cristiano. 

Pentru mine, Ronaldo a eșuat până acum la Juve. Și o să-mi mențin părerea până când va câștiga Champions League.

În 120 de ani de istorie, pe Juventus a interesat-o doar să câștige. Sarri și Pirlo au încercat însă ceva mai mult, să îmbunătățească jocul echipei, să schimbe lucrurile. Va continua să înscrie, sigur, pentru că poate marca oricum. Cristiano atacă din partea stângă, își pune mingea pe piciorul drept și rupe poarta. Dar Pirlo vrea să construiască un anume joc, să creeze o presiune constantă, să joace între linii, iar Cristiano participă prea puțin la acest joc. Nu cred că Ronaldo se potrivește stilului pe care Andrea dorește să-l implementeze, iar dacă nici anul ăsta nu ia Liga Campionilor e clar că transferul ăsta a fost un eșec”, a declarat Cassano, citat de Marca.

91 de goluriși 21 de assisturi a bifat Cristiano la Juventus, în 118 meciuri oficiale

4 trofeea câștigat Ronaldo cu Juventus: două titluri și două Supercupe

Antonio Cassano

Cristiano Ronaldo, taxat de un fost mare fotbalist: „Transferul lui la Juventus, un eșec!” + „Nu se potrivește cu Pirlo”
  • a jucat la 7 cluburi de-a lungul carierei: Bari, AS Roma, Real Madrid, Sampdoria, Milan, Inter și Parma; 
  • are 39 de selecții în naționala Italiei și 10 goluri; 
  • a reușit 141 de goluri și 109 pase decisive în 514 meciuri oficiale pentru echipele de club;
  • în palmares are 4 trofee: două Supercupe ale Italiei (câte una cu AS Roma și AC Milan), titlul în La Liga (Real) și în Serie A (Milan).

Rezumat VIDEO » Hellas Verona 1-1 Juventus | Golul lui Ronaldo nu a fost de-ajuns „Bătrânei Doamne” 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Alertă la Barcelona! Doi jucători s-au „rupt” în 10 minute » Catalanii au infirmeria plină!

Voleu cu călcâiul! Ai mai văzut un astfel de gol? Reușită senzațională în Anglia!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
861553623922104
Gigel Borcanel  •  28 Februarie 2021, 20:43
Postat de magic4ever pe 28 Februarie 2021, 13:26

Cred ca Pirlo nu se potriveste cu Juventus, nu are experienta sa antreneze un astfel de club...in vara pun pariu ca o sa fie demis Pirlo

Așa este, Pirlo nu avea ce să caute acum pe banca lui Juventus.

ripensistu
ripensistu  •  28 Februarie 2021, 18:07

Ronaldo e doar un cocalar.

10153314739054939
Cosmin Bajescu  •  28 Februarie 2021, 18:00

Numai daca ne uitam la cifrele lui Ronaldo ne dam seama cat de aberanta este pozitia lui Cassano. 84 meciuri si 71 de goluri in mai putin de 3 ani. La acestea se adauga si pasele de gol. Cassano a marcat 115 goluri in aproximativ 18 ani de cariera. Ce s-ar putea spune despre Cassano daca Am accepta opinia lui despre Ronaldo? Este drept ca Juventuls, ca echipa, nu este chiar o echipa de speriat. Dar Ronaldo nu joaca singur. Explicatia faptului ca Juventus nu este la nivelul dorit este ca Ronaldo nu are niste colegi la nivelul sau. Sa spui insa ca evolutia lui la Juventus este un esec este insa o mare prostie, venita de la un om care nu s-a remarcat niciodata prin inteligenta.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează