INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Cristiano Ronaldo are coronavirus! Testat pozitiv în cantonamentul Portugaliei, poate rata confruntarea cu Mircea Lucescu

Cristiano Ronaldo a intrat în izolare după ce s-a infectat cu COVID-19. Este asimptomatic, dar va rata meciul cu Suedia de azi. Foto: Guliver/GettyImages
Cristiano Ronaldo a intrat în izolare după ce s-a infectat cu COVID-19. Este asimptomatic, dar va rata meciul cu Suedia de azi. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 13 octombrie 2020 17:43 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 10:55

Cristiano Ronaldo a intrat în izolare după ce s-a infectat cu COVID-19. Este asimptomatic, dar va rata meciul cu Suedia de mâine.

N-a respectat ordinul de izolare impus de Juventus după ce au apărut două cazuri de COVID-19 în staff și nu a scăpat de virus. Cristiano a plecat la națională, a jucat la Paris contra Franței 90 de minute, duminică, în Liga Națiunilor, însă azi a aflat că este pozitiv. Federația portugheză a confirmat rezultatul testului și a anunțat că atacantul de 35 de ani a părăsit deja cantonamentul. Este al treilea caz apărut la campioana Europei, după José Fonte (Lille) și Anthony Lopes (Lyon).

Lucescu scapă de CR7!

Asimptomatic, CR7 a intrat în carantină și nu va mai conta pentru partida de mâine seară cu Suedia, de la Lisabona. Este destul de probabil ca Ronaldo să se fi infectat la Torino și s-a pozitivat abia la lotul național. Conform noului protocol sanitar italian, el va trebui să stea zece zile la izolare și să aibă un test negativ pentru a reveni la antrenamentele lui Juventus. Va fi out și la partidele cu Crotone, în Serie A, și cu Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, în grupele Champions League. Și e în pericol să nu joace nici contra Barcelonei lui Messi.

Mama lui Ronaldo a reacționat pe Instagram

Imediat după ce a aflat că fiul ei a fost testat pozitiv cu coronavirus, Maria Dolores a postat o poză cu Cristiano pe Instagram: „Dumnezeu dă bătălii grozave marilor războinici. Este mai mult decât un război pe care îl va purta cu mândrie și-l va câștiga”.

Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Sergio Ramos, din nou coleg cu Cristiano Ronaldo? Presa din Spania: „Tratativele cu los blancos, în stand-by”

Incredibil! Bonusul uriaș primit de Mesut Ozil, deși nu a mai jucat pentru Arsenal din martie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
ray51
ray51  •  17 Octombrie 2020, 11:12

Cu sau fara CR7, Dinamo Kiev e pe un val urias. Va fi un rezultat fara echivoc de partea ucrainienilor. Lumea se va prosterna la picioarele lui Lucescu.

bazinga
bazinga  •  13 Octombrie 2020, 22:22
Postat de xclx pe 13 Octombrie 2020, 17:57

Problema este alta, sa nu facem toti in acelasi timp...

Stai pe pace, esti prea glumet ! Las' ca atunci cand o sa ai, n-o sa ti se mai para prea amuzant, crede-ma !

ali.bec
ali.bec  •  13 Octombrie 2020, 21:59
Postat de nicolaedobrin pe 13 Octombrie 2020, 18:18

Problema e alta... ce scuza mai gaseste Lucescu dupa ce o sa manance bataie?

Vatmanul?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează