INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Cristiano Ronaldo câștigă mai mulți bani din Instagram decât din salariul de la Juventus » Topul bogaților de pe rețeaua de socializare

Cristiano Ronaldo are cel mai popular și mai productiv cont de Instagram // sursă foto: Instagram @ cristiano
Cristiano Ronaldo are cel mai popular și mai productiv cont de Instagram // sursă foto: Instagram @ cristiano

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 19:50

Cristiano Ronaldo (35 de ani) deține cel mai popular cont de Instagram. Totodată, lusitanul primește și cei mai mulți bani de pe urma postărilor - mai mult decât îl plătește Juventus într-un an.

Ronaldo se află în vârful ierarhiei persoanelor cu cel mai mare venit adus de postările de pe Instagram, potrivit Buzz Bingo. Între martie 2019 și martie 2020, Cristiano a câștigat 50.3 milioane de dolari, cu 2.5 milioane mai mult decât în anul precedent și cu 15.9 milioane mai mult decât primește de la Juventus într-un sezon.

Ronaldo este lider detașat în ierarhia în care pe a doua poziție se află fostul său rival de la Barcelona, Lionel Messi (32). Argentinianul a obținut 30.4 milioane de dolari, în timp ce pe a treia poziție s-a clasat Kendall Jenner, cu 25.6 milioane.

În topul celor mai multe postări sponsorizate, portughezul ocupă a treia poziție, cu 43, sub jucătorul de cricket Virat Kohli (56) și atacantul lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski (47). Pentru fiecare astfel de postare, Ronaldo primește 1.17 milioane, în timp ce Lionel Messi, cu 40, câștigă 760.000 dolari, iar Neymar, având doar 11 postări sponsorizate, 744.000.

Persoanele cu cel mai mare venit din Instagram

  1. Cristiano Ronaldo - 50.3 milioane dolari 
  2. Lionel Messi - 30.4 milioane 
  3. Kendall Jenner - 25.6 milioane 
  4. Kylie Jenner - 19.6 milioane 
  5. Virat Kohli - 15.7 milioane 
  6. David Beckham - 11.6 milioane 
  7. Kim Kardashian - 11.4 milioane 
  8. Neymar - 8.1 milioane 
  9. Selena Gomez - 7.9 milioane 
  10. Zlatan Ibrahimovic - 7.6 milioane

VIDEO. Pele reaprinde marea discuție: „Cristiano Ronaldo, fotbalistul numărul 1 în lume!”

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Un fotbalist de la LA Galaxy riscă să fie dat afară după ce soția a lansat un atac devastator asupra protestatarilor din SUA: „Omorâți-i pe că***i””

Veste bună pentru Barcelona! Luis Suárez s-a refăcut complet după operație și poate reveni cu Mallorca

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează