INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Cristiano Ronaldo, cel mai mare trendsetter! Cum îl copiază un fost coleg de la națională: „Bea ouă de prepeliță. Le aruncă pe cele care plutesc și le ia pe cele grele”

Cristiano Ronaldo, împrejmuit de colegi, după triumful de la EURO 2016. foto: Guliver/Getty Images
Cristiano Ronaldo, împrejmuit de colegi, după triumful de la EURO 2016. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 15:55

Cristiano Ronaldo (35 de ani), starul lui Juventus, nu e idol doar pentru sutele de mii de copii care ar vrea să-i calce pe urmă, ci și pentru foștii săi colegi  de la echipa națională. 

E cazul lui Bruno Alves (38 de ani), nimeni altul decât fratele lui Geraldo Alves, fost fundaș la FCSB, în prezent la Parma. Roberto D'Aversa, antrenorul lui Bruno Alves, a povestit în presa internațională cum încearcă elevul său să copieze tabieturile lui Cristiano Ronaldo. 

Cei doi au fost mult timp colegi la echipa națională, cucerind împreună Europeanul din 2016. 

„Cristiano este emblema campionului care a ajuns în top prin muncă, iar eu sunt intrigat de povestea lui, pentru că aud asta mereu de la Bruno Alves, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui. Decât să spună glume, el e preocupat să-i urmeze exemplul.

Bruno este obsedat de Ronaldo în ceea ce privește fizicul și nutriția. Să vă dau un exemplu. Era soare, chiar dacă eram în decembrie, iar Bruno se ducea afară la bustul gol pentru a lua vitamina D”, a declarat antrenorul Parmei, potrivit Goal.com.

„La finalul antrenamentului, bea ouă de prepeliță, pe care le alege cu mare atenție. Le aruncă pe cele care plutesc și le ia doar pe cele grele. Vorbim despre un sportiv de aproape 39 de ani. 

De fapt, când a ajuns la Parma, i-am spus doctorului Tindaro, nutriționistul nostru, că va fi dificil să-i schimbăm obiceiurile. Ca și Ronaldo, pe care îl copiază, el pare mult mai tânăr decât e vârsta sa reală” - Roberto D'Aversa, antrenor Parma

Citește și alte știri despre Serie A:

Au surprins-o pe superba Diletta Leotta la izolare. Poze incendiare!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close